Zambetele de la intrarea in avion nu sunt de fatada: stewardesele sunt fericita ca au job-ul ideal!

Perfecte ca aparitie, insotitoarele de zbor calatoresc in toata lumea si castiga mii de euro! Printre cele mai apreciate stewardese care ii intampina si ii servesc pe calatori, in intreaga lume, sunt si multe romance.

Sunt recrutate cu succes de mari companii aeriene, dupa ce in prealabil au absolvit stagiul de pregatire.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Daca in Europa incepem de la 1500 de euro salar, plus bonificatii, putem ajunge si avem multe studente care lucreaza in Orientul Mijlociu, la peste 3000.", spune reprezentantul angajatorului.

Calatoriile cu escale in locuri fabuloase, programul de multe ori lejer si banii multi sunt care caracteristicile jobului de care sunt atrase, an de an, mii de romance. Lavinia si Bianca au absolvit cursurile scolii de stewardese la inceputul acestui an si deja lucreaza la o celebra companie aeriana.

"Ma trezesc la ora 4 dimineata, ma pregatesc, ma fac frumoasa, imi iau zambetul si energia buna cu mine si ajung la aeroport unde incepe ziua mea de munca", spune una dintre fete.

"Sunt foarte multi romani care muncesc in Orientul Mijlociu la marile companii aeriene din Emiratele Arabe, din Quatar.", ne explica si fondatoarea acestei scoli.

Cursul de stewardesa dureaza o luna si costa 1 500 de euro. Dupa absolvire, tinerele sunt ajutate sa isi gaseasca locul intr-o companie aeriana unde, daca dau dovada de pricepere, stau pana la pensie. Cea mai in varsta insotitoare de zbor e americanca si are 81 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si