Fetița de 12 ani umilită de colegi la școală s-a sinucis

O fetiță în vârstă de 12 ani a fost găsită fără suflare în camera ei, după ce a fost umilită de mai multe colege la școală.

Author: E. V. miercuri 17 aprilie 2019 , 11:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Totul s-a întâmplat pe 22 aprilie 2017, în oraşul Warrington (Anglia), iar ancheta autorităţilor a scos la iveală un adevăr dureros.

Copila a fost extrem de afectată de faptul că era batjocorită atât la școală cât și prin rețelele de socializare, încât a decis să-și încheie socotelile cu viața într-un mod dureros.

Înainte să comită gestul extrem, fetița a postat pe internet o fotografie cu piciorul ei pe care scria RIP (nr. Rest in peace). Potrivit jurnaliştilor DailyMail, anchetatorii au descoperit mai multe desene şi notiţe referitoare la suicid în camera fetiţei.

Printre aceste notițe, oamenii legii au găsit chiar și numele fetelor care o umileau frecvent pe Jessica. Poliţiştii au mai declarat că fetiţa nu le-a povestit părinţilor sau profesorilor drama prin care trecea de teama colegelor.

Interogaţi de Poliţie, colegii de şcoală ai fetiţei au negat că ar fi umilit-o pe aceasta şi au precizat că "a primit ce a meritat".


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si