Kelly Carberry a inceput sa se ingrijoreze cand a vazut un mesaj primit pe Facebook de catre fiica ei in care scria: "promiti ca nu vei spune nimic despre ce am vorbit aici?”. Atunci, mama a decis sa verifice profilul de Facebook al fiicei sale pentru prima data si a descoperit ce voia acest barbat de la fetita, potrivit The Independent.

Crezand ca vorbeste cu fata de 13 ani, el i-a spus sa nu dezvaluie nimanui conversatia.

Femeia a intrat in joc, insa s-a ingrozit de ceea ce a urmat. Barbatul i-a cerut sa se inchida in camera ei si sa spuna ca este o „fata rea”. Atunci mama i-a raspus, dezvaluindu-si identitatea.

La scurt timp, profilul de Facebook al individului a fost sters. Femea a anuntat incidentul la politie. O ancheta este in desfasurare in acest caz.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Femeia a povestit totul pe Facebook pentru a-i avertiza si pe alti parinti. A primit numeroase mesaje de la parinti ai caror copii ar fi fost contactat de agresor. Incidentul a avut loc in Anglia de Nord-Vest.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si