O fetiță de 6 ani a fost accidentată pe Bulevardul Mihai Eminescu, una dintre cele mai circulate artere rutiere din Botoșani.
Copilul se afla pe trecerea de pietoni atunci când a fost lovit de un BMW, care, în loc să oprească, șoferul a fugit de la locul accidentului.

Citeste si: Un copil de şase ani a fost lovit pe trecerea de pietoni. Şoferul a fugit de la locul accidentului

Copilul a fost dus de urgență la spital, cu ambulanța. Șoferul a fost găsit în comuna Roma, județul Botoșani. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit acasă, deși tocmai accidentase un copil.

Citeste si: Bolid rupt în două, în urma unui impact devastator. Un elev de 18 ani și-a pierdut viața

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În urma verificărilor efectuate, șoferul avea permisul suspendat. Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis.

Citeste si: Cine era fetița ucisă în această dimineață pe o trecere de pietoni din Prahova. La volan era șeful AJVPS din județ

O fetiță din Prahova a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni

Fetița care a murit, în această dimineață, în comuna Plopu, județul Prahova, era nepoata primarului localității.

Șoferul mașinii care le-a spulberat pe trecerea de pietoni este chiar   Șeful AJVPS Prahova, Laurențiu Petre. Acesta a fost condus de politie la SJU Ploiești pentru recoltarea de probe. 

Citeste si: Un autoturism înmatriculat în Ucraina a luat foc în mers. În maşină erau trei adulţi şi un bebeluş

O femeie și copilul ei au fost spulberați în timp ce încercau să treacă strada.

Accidentul s-a produs la doar 100 de metri de domiciliul acestora. Mama și fetița au încercat să traverseze strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, pentru a ajunge la școală. Din păcate șoferul în vârstă de 42 de ani nu a reușit să frâneze la timp și le-a lovit în plin. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si