Aseară, un tânăr a anunțat polițiștii din județul Mehedinți cu privire la dispariția unei fete de 12 ani, Andra Rodica Al-Badi, domiciliată în comuna Obârșia de Câmp, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Citeste si: VIDEO| David, copilul român care a fost răpit de propriul tată la Padova, a fost găsit

Poliția face apel la ajutorul oamenilor

„Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Cujmir au fost sesizați de un tânăr de 20 de ani, din comuna Obârșia de Câmp cu privire la faptul că, sora sa minoră Al-Badi Andra-Rodica de 12 ani, din aceeași localitate, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, au declarat reprezentanții IPJ Mehedinți.

În urma sesizării, s-a început căutarea fetei la nivel național, dar și în punctele de frontieră.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Terifiant! Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu motocicleta sub o remorcă. Acesta nu deținea permis de conducere

Semnalmete

Fata dispărută are: ochi căprui, păr lung, șaten, 1,50 metri înălțime, față ovală.

La momentul plecării minora dispărută purta pantaloni de trening de culoare neagră, o geacă roșie și în picioare avea o pereche de teniși negri.

Citeste si: Consultări la Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si