"Fie ca Domnul sa-l intoarca pe calea cea buna" a spus premierul turc despre Boris Johnson

Premierul Turciei, Binali Yildirim, a declarat intr-un interviu ca isi doreste ca noul ministru de externe al Marii Britanii, Boris Johnson, "sa se intoarca pe calea cea buna" dupa ce, in timpul campanie Brexit, a facut referiri controversate la adresa Turciei.

A.S., vineri 15 iulie 2016 , 14:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Intr-un interviu acordat BBC, premierul turc a spus ca Johnson ar trebui sa faca un efort relatiile dintre cele doua tari sa fie bune.
"Ce pot sa spun despre el? Fie ca Domnul sa-l intoarca pe calea cea buna. Cu ajutorul lui Dumnezeu, nu va mai face asemenea greseli de acum inainte si se va stradui sa castige inimile turcilor" a declarat premierul tuc despre Boris Johnson.
Un alt oficial turc a declarat ca declaratiile facute de Johnson despre Erdogan si Turcia sunt inacceptabile.
Minitrul de externe britanic si-a atras antipatia turcilor dupa ce , in aprilie, a compus un poem ofensiv la adresa presedintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, scrie hurriyetdailynews.com.

Intr-un interviu acordat BBC, premierul turc a spus ca Johnson ar trebui sa faca un efort ca relatiile dintre cele doua tari sa fie bune.

"Ce pot sa spun despre el? Fie ca Domnul sa-l intoarca pe calea cea buna.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, nu va mai face asemenea greseli de acum inainte si se va stradui sa castige inimile turcilor" a declarat premierul tuc despre Boris Johnson.

Un alt oficial turc a declarat ca declaratiile facute de Johnson despre Erdogan si Turcia sunt inacceptabile.

Ministrul de externe britanic si-a atras antipatia turcilor dupa ce, in aprilie, a compus un poem ofensiv la adresa presedintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, scrie hurriyetdailynews.com.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si