Fierb santierele. Termene de finalizare a lucrarilor, trecute de cativa ani, dar cine sa munceasca la peste 30 de grade?

Pe marile santiere s-a descoperit masina de calatorit in timp. ##VIDEO15998##

marți 02 august 2016 , 20:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Pe marile santiere s-a descoperit masina de calatorit in timp. In loc de 2016, te simti ca acum 2-3 ani pentru ca termenele de finalizare sunt mult depasite. Dar ce mai contează cativa ani de intarziere cand bietii oameni trebuie sa munceasca la peste 30 de grade? Parca nici utilajele nu se mai urnesc in zilele acestea.
Suparat ca metroul din Drumul Taberei intarzie de cativa ani, un telespectator Kanal D ne-a trimis un filmulet in care sunt surprinsi in timpul programului muncitorii de langa blocul sau.
Am spus ca lucreaza?
Am vizitat si noi zona. Nu-i greu sa-i vezi pe muncitori aflati parca intr-o pauza continua. Sa nu credeti ca suntem chitibusari. E adevarat ca este inuman sa-I pui pe oameni sa sape la peste 30 de grade. Grav e altceva. In 2016, n-ar mai trebui sa fie aici. Santierul trebuia finalizat de mult. (cadru cu afisul 14.37...14.43...se vede ca trebuia finalizat in 2014)
Ne mutam in Piata Sudului. Aici descoperim un termen de finalizare depasit de si mai multa vreme. Chiar si strainii se mira  de aceasta situatie…
Santierul viitorului pasaj e mare. Atat de mare, incat greu descoperim muncitori care sa lucreze…
Masina timpului inventata pe santierele romanesti are si efecte negative. Priviti strazile blocate din zona lucrarilor…
Si mai exista un punct comun intre santierele romanesti.
Camera de filmat care parca produce alergie…
Oare coordonatorii acestor lucrari au vazut imaginile suprinse in Moscova?
300 de utilaje au asfaltat in numai cateva ore un bulevard de 32 de mii de metri patrati din centrul Moscovei. In numai cateva ore! Pe cand o asa minune si la noi?

In loc de 2016, te simti ca acum 2-3 ani pentru ca termenele de finalizare sunt mult depasite.

Dar ce mai contează cativa ani de intarziere cand bietii oameni trebuie sa munceasca la peste 30 de grade? Parca nici utilajele nu se mai urnesc in zilele acestea.


Suparat ca metroul din Drumul Taberei intarzie de cativa ani, un telespectator Kanal D ne-a trimis un filmulet in care sunt surprinsi in timpul programului muncitorii de langa blocul sau. Am spus ca lucreaza?

Am vizitat si noi zona.

Nu-i greu sa-i vezi pe muncitori aflati parca intr-o pauza continua. Sa nu credeti ca suntem chitibusari. E adevarat ca este inuman sa-I pui pe oameni sa sape la peste 30 de grade. Grav e altceva. In 2016, n-ar mai trebui sa fie aici. Santierul trebuia finalizat de mult.Ne mutam in Piata Sudului. Aici descoperim un termen de finalizare depasit de si mai multa vreme.
Chiar si strainii se mira de aceasta situatie…

Santierul viitorului pasaj e mare. Atat de mare, incat greu descoperim muncitori care sa lucreze…

Masina timpului inventata pe santierele romanesti are si efecte negative. Priviti strazile blocate din zona lucrarilor…

Si mai exista un punct comun intre santierele romanesti. Camera de filmat care parca produce alergie…Oare coordonatorii acestor lucrari au vazut imaginile suprinse in Moscova?

300 de utilaje au asfaltat in numai cateva ore un bulevard de 32 de mii de metri patrati din centrul Moscovei. In numai cateva ore! Pe cand o asa minune si la noi?

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Roxana Ghiță a recunoscut. Cu ce concurent de la Survivor România 2021 și-ar dori o... Roxana Ghiță a recunoscut. Cu ce concurent de la Survivor România 2021 și-ar dori o aventură de o noapte?
spotmedia.ro
Vacanțele în străinătate se vor scumpi considerabil vara asta. Anunţul vine direct de... Vacanțele în străinătate se vor scumpi considerabil vara asta. Anunţul vine direct de la Booking.com
spotmedia.ro
Dozarea anticorpilor după vaccinare e esențială, bine de făcut sau doar un moft? Dr.... Dozarea anticorpilor după vaccinare e esențială, bine de făcut sau doar un moft? Dr. Adrian Marinescu răspunde la întrebările zilei
b1.ro
Profesorii care refuză vaccinarea anti-COVID-19 vor fi dați afară? Anunțul ministrului... Profesorii care refuză vaccinarea anti-COVID-19 vor fi dați afară? Anunțul ministrului Educației
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
infoactual.ro
Cât mai durează pandemia? Numerolog: La această DATĂ, totul se va termina! Cât mai durează pandemia? Numerolog: La această DATĂ, totul se va termina!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si