Fii propria ta șefă cu ajutorul celor de la Prime Studios!

Femeile încă sunt discriminate, deși și-au dovedit de nenumărate ori competența în unele domenii, fiind deseori mult mai pregătite decât un bărbat căruia i se oferea postul respectiv. Nu se știe când se vor schimba complet vremurile, dar cert este că femeile detestă să depindă de cineva, așa că își caută stabilitatea financiară în ce joburi găsesc, multe dintre ele distrugându-le fizic și mental.

Author: Razvan Ilie joi 01 iulie 2021 , 16:21

Criteriul cel mai important este cunoașterea și stăpânirea limbii engleze, fiindcă vei conversa cu persoane de naționalități variate.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Totuși, există o soluție de a obține independența financiară, de a lucra lejer, fără stres sau dureri, un job care promite să ajute femeile să nu se mai gândească îngrijorate la viitor.

Cariera ta poate începe la Prime Studios, un loc dincolo de orice așteptări.

De ce Prime Studios?

Fiindcă este un studio videochat Bucuresti unde modelele lor chiar sunt fericite, sănătoase fizic și psihic. Este unul dintre cele mai bine cotate studiouri de acest gen, tocmai datorită faptului că aici găsești o echipă unită. O echipă ce se preocupă constant ca tu să fii bine, care te motivează să faci câștiguri extra, care te întâmpină într-o atmosferă caldă, prietenoasă. Se spune că banii nu aduc fericirea, însă o întrețin. Acum gândește-te tu, ți-ar plăcea să ai o zi proastă și să plângi într-un Ferrari sau într-un Ford?

Deci, nu este o rușine să muncești pentru ce îți dorești, însă de ce trebuie să te spetești când poți avea un job modern, un loc unde te întâmpină luxul, plăcerea, distracția și conversații interesante? Prime Studios este locul unde le găsești pe toate acestea și chiar mai mult de atât.

Ce beneficii mai ai dacă începi o carieră aici

Ce să mai vorbim despre salariul minim pe economie, cu care faci foame practic în România. Să-ți mai permiți și make-up de calitate, haine sau alte răsfățuri pentru sufletul tău e deja un vis îndepărtat. Sau era, până să apară videochatul pe piața românească. Avantajul la Prime Studios este că poți face tipul de videochat cu care ești tu confortabilă, adult sau non-adult. La non-adult ne referim la faptul că pur și simplu conversezi online cu diverși membri, care uneori caută doar confort psiho-emotiv și nu au cu cine vorbi. Salariul este mai mult decât atractiv aici, fiind practic dublu. Primești chiar și bonus de angajare 500$ pentru a te motiva și încuraja, iar dacă aduci și o prietenă care să se alăture echipei mai primești un bonus de 200$, ambele după prima lună de colaborare.

Să mai vorbim despre faptul că aceștia te trimit și în city break-uri? Cât ai tânjit să ieși și tu din țara asta să mai vezi lumea, să-ți faci prieteni și să încerci lucruri noi? Ori n-ai avut posibilitatea ori jobul tău era așa toxic, încât abia mai aveai timp să te aduni ca să faci un duș și să dormi.

Mai mult decât atât, poți avea șansa de a câștiga concursuri ce au ca premiu o operație estetică la alegere la unul dintre cabinetele cu care colaborează. Totul funcționează pe bază de motivație. Dacă îți dorești, clar vei investi ore extra din timpul tău și, în plus, faci și comisioane, deci e win-win pentru tine, mai ales dacă ești și o fire competitivă.

Ce criterii sunt pentru angajare

Criteriul cel mai important este cunoașterea și stăpânirea limbii engleze, fiindcă vei conversa cu persoane de naționalități variate. Însă, nu este un criteriu ce te exclude. Echipa Prime Studios își formează modelele după principiile lor, oferă traininguri de specialitate în domeniu și chiar și cursuri de limba engleză timp de 3 luni. Multe dintre modele vin din alte studiouri de acest gen complet dezamăgite de condițiile de acolo, iar acum fac parte din Prime Studios și sunt mai mult decât împlinite și fericite.

Chiar și ele primesc traininguri, fiindcă trebuie să se formeze după standardele studioului, deci dacă ești începătoare nu te simți lăsată pe dinafară. Fă-ți puțin curaj și începe o carieră aici dacă dorești să te simți în sfârșit liberă și independentă. În plus, tu îți poți alege turele, deci ai timp să te ocupi și de restul vieții tale personale. Iar nivelul de confidențialitate este maxim, deci ce mai aștepți? Intră pe prime-studios.ro să afli mai multe.

Fă și tu acest pas și devino model Prime Studios!

Contact: 0725165944

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si