Spitalul de psihiatrie Jebel, numit parca cinic si pentru masuri de siguranta. Din acest loc imprejmuit ca o fortareata si cu paznic la poarta a disparut, ca din senin, pacienta Gheorghina Lungu.

Andreea Groza- fiica femeii: ne au sunat sa ne spuna ca este disparuta

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Se intampla la doua zile de la internarea pentru o boala psihica grava.

"Nu pot sa cred ca e posibil sa se intample asa ceva intr-un spital, sa nu aiba grija de un bolnav. Mai ales cu boala respectiva, mi au spus ca au lasat poarta deschisa cateva minute si pur si simplu a fugit".

Pentru ca ancheta disparitiei facuta de cei din spital batea pasul pe loc, familia a anuntat politia. O luna intreaga, responsabilii institutiei si oamenii legii s-au invartit in jurul cozii, ca ieri, fata femeii sa afle socantul adevar: mama ei era moarta, in curtea spitalului, demonstrand, astfel, ca toate cautarile au fost facute in bataie de joc.

Nici macar acum, in al 12 lea ceas, rudele femeii nu stiu unde mai exact i-a fost gasit trupul.

Scapata din atentia medicilor, femeia a murit ca un caine, in curtea insitutiei.

In urma autopsiei, legistii ar fi stabilit ca batrana a sfarist din cauza unui infarct. Probabil ca, daca ar fi fost supravegheata, ar fi avut sanse sa scape cu zile. Dupa inmormantare, fiica ei vrea sa dea spitalul in judecata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si