La scurt timp de la petrecerea grandioasă de ziua sa, vedeta a întâmpinat o situație neașteptată. Fiica frumoase blondine  se confruntă cu noi probleme de sănătate, motiv pentru care a fost transportată la spital și supusă unei operații.  

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Sofia

După câteva ore bune de absență de pe rețelele de socializare, vedeta a venit cu detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat, mai exact că în această simineață  a mers cu Sofia  la spital.

Citeste si: Imagini inedite cu Ema Uta și Alex Bodi în Bahamas. Cât costă un sejur la hotelul de lux unde ar fi stat cei doi

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bianca Drăgușanu a explicat că fiica ei avea o problemă cu polipii, astfel că, ea împreună cu medicul specialist de la spitalul de copii au decis ca Sofia să fie expusă unei operații, fiind în afară oricărui risc.

"Ziua de azi a început cu mari emoții pentru mine. Sofia a trecut astăzi prin prima ei anestezie generală și sper că ultima. Am decis împreună cu medicul nostru să o operăm cu de polipi.

A fost o fetiță curajoasă, s-a trezit și mă așteaptă. Am sunat-o și mă așteaptă să mă duc cu jucării și cu surprize. Sunt foarte emoționată. Nu am putut să dorm deloc. Vă țin la curent.", a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Cum se simte Sofia după operație

"Bineînțeles că după această operație, Sofia m-a pus la cea mai grea încercare.

M-a trimis să-i iau niște jucării, pe care le-am căutat foarte mult și cu greul le-am găsit. Acum mă duc să i le duc ca să o fac fericită, așa cum mă face ea zilnic.", a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Anamaria Prodan a dezvăluit ce pensie alimentară va plăti Reghecampf: „Poate va avea bilet de voie de 3 minute să-și vadă băiatul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si