Tanara a lansat un apel dureros: “Sunt sigura ca nu ii mai gasesc in viata, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca imi da putere. Fratele meu e la pamant, nici nu a mai putut sa vina astazi. Surioara mea nu stie nimic. Sotul meu nu lucreaza, eu nu lucrez, am trei copilasi… Nu am nicio putere, nu stiu ce sa fac. Nu mai am cuvinte. Care vrea sa ne ajute si crede ca poate, Domnul sa-i binecuvanteze… Sunt patru suflete pierdute, printre care surioara mea de trei anisori”.

Accidentul in care o familie si-a pierdut viata a avut loc in localitatea Coronini, iar ISU Caras-Severin a fost anuntat despre accident printr-un apel la 112, sambata, in jurul orei 11.45.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sambata, imediat dupa accident, scafandrii au gasit elemente ale masinii, insa nu au gasit masina si nici familia care s-ar fi aflat in autoturism.

Pompierii spun ca este posibil ca din cauza curentilor masina sa fi fost mutata din locul in care s-a scufundat. Dunarea masoara aproximativ noua metri adancime in zona in care a cazut autoturismul. Nici pana acum trupurile celor patru nu au fost gasite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si