Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret! Uite cum s-a îmbrăcat Katarina la cel mai important eveniment din viaţa ei!

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret, este vorba depre Katarina.

Matei Vaihan, sâmbătă 12 octombrie 2019 , 19:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret, în urmă cu câteva zile. Celebrul om de radio şi televiziune, decedat în martie 2018, la 56 de ani, avea o fiică, Anastasia, din prima căsnicie, şi trei copii, Max, Katarina şi Cristina, care sunt ai Petruţei, cea de-a doua sa soţie, cu care Gheorghe a avut o relaţie extrem de apropiată şi după ce a divorţat de Petruţa.

Citeste si: Fiul lui Ştefan Bănică Jr şi-a prezentat iubita! Frumoasa Cristina este deja fotomodel! FOTO

Citeste si: What's Up s-a separat de soţie, dar cântăreţul s-a afişat cu fiica sexy a lui Andrei Gheorghe! El şi Katarina au filmat pentru un videoclip!

Citeste si: Cât de mult s-a maturizat fiul lui Andrei Gheorghe, după decesul tatălui său! FOTO

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret. În 2015, Katarina s-a lansat în cariera muzicală 

În 2015, Katarina s-a lansat în cariera muzicală, lansînd diverse clipuri pe internet, fiind încurajată în acest demers chiar de Andrei Gheorghe. Recent, Katarina a filmat un videoclip cu Whats Up, semn că lucrurile merg excelent în viaţa profesională. La fel se întâmplă şi în viaţa personală, pentru că fata lui Andrei Gheorghe s-a măritat recent. (uite cum a pozat Katarina în costum de baie)

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret: "Un viitor fericit” 

Katarina Gheroghe şi iubitul ei, Dinu, s-au cununat civil zilele trecute, ceremonia fiind una discretă, la care au participat rudele şi câţiva prieteni apropiaţi. Katarina şi Dinu au purtat sacouri cu motive înflorate, creaţia Adinei Buzatu, şi au fost pozaţi după ce au spus „DA!”. „Gemeni...Te iubesc...Nuntă”, a postat Katarina. “Vă doresc multă sănătate și un viitor fericit”, le-a urat un prieten apropiat.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si