Fiica lui Anghel Iordanescu a trait intens meciul cu Franta: "Am izbucnit in plans cand tata a venit si m-a luat in brate"

Anghel Iordanescu a fost sustinut in Franta de fiica lui, Maria, care s-a aflat pe stadion la meciul Romaniei de pe Stade de France.

marți 14 iunie 2016 , 16:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Maria Iordănescu a acordat un interviu Dolce Sport, în care a vorbit despre debutul României de la Euro, dar şi despre tatăl său. "Am trăit foarte intens meciul cu Franţa. Am avut emoţii, nici nu am cuvintele necesare să pot deschie cu adevărat ce am simţit. Am avut foarte multe emoţii, am tremurat tot meciul, am plâns, m-am consumat foarte mult.

Prima dată am început să plâng când am ajuns la stadion cu două ore înainte de meci. M-am uitat în jur şi mi-am imaginat toţi fanii francezi venind şi strigând pentru propria lor ţară. M-am emoţionat apoi când a fost filmat tata, în momentul care a ajuns la stadion împreună cu jucătorii.

În momentul în care l-am văzut abia mi-am stăpânit lacrimile, aveam lacrimi în ochi, dar m-am calmat şi m-am liniştit. În momentul în care l-am văzut pe tata că se apropie de noi, nu mi-am mai putut stăpâni emoţiile. Am izbucnit efectiv în lacrimi în momentul în care s-a apropiat de noi. Când m-a luat în braţe am început să tremur...", a declarat Maria Iordănescu.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si