Fiica lui Aurelian Preda a recunoscut că e dezamăgită în dragoste! Anamaria a spus că e greu să găsească pe cineva care să o iubească!

Anamaria Preda trece printr-o perioadă grea din punct de vedere sentimental.

Matei Vaihan, miercuri 28 octombrie 2020 , 09:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După decesul tatălui ei, Aurelian Preda, din septembrie 2016, Anamaria a trecut prin acea perioadă cumplită și cu ajutorul unui băiat, cei doi având o relație sentimentală de aproape trei ani. Ulterior, ei s-au despărțit, iar fata cântărețului de muzică populară nu s-a mai implicat în altă relație.

Aurelian Preda
Aurelian Preda, alături de fiica sa, Anamaria

Recent, ea a distribuit un mesaj pe pagina ei de socializare, din care reiese că e dezamăgită și că nu a găsit, încă, dragostea adevărată. “Nu e greu să găsești pe cineva care să îți spună că te iubește, e dificil să găsești pe cineva care chiar să o facă.”, este cugetarea care a impresionat-o pe Anamaria.

Citeste si: Mare scandal în satul natal al lui Aurelian Preda! ”Își bat joc de noi de ani de zile, nu se mai poate!”

Citeste si: Nicușor Iordan, mesaj emoționant de ziua mamei lui: "La mulți și binecuvântati ani, măicuță scumpă!” FOTO

Citeste si: Mama lui Nicușor Iordan o desființează pe Ana Maria Preda: ”Cum poate să susțină că fiul meu i-a făcut ceva, când el a ajutat-o mereu?” EXCLUSIV

Anamaria Preda
Anamaria Preda, alături de Nicușor Iordan

Anamaria l-a acuzat pe Nicușor Iordan de abuz sexual

În 2018, Anamaria a fost protagonista unui moment controversat. Ea l-a acuzat pe cântărețul Nicuşor Iordan, cel mai bun prieten al lui Aurelian Preda, de abuz sexual, pornografie infantilă și șantaj. ”La circa două luni după moartea tatălui, numitul Iordan Nicușor Claudiu a început să-mi facă avansuri sexuale, iar eu l-am refuzat de fiecare dată. Ulterior, mi-aduc aminte că eram răcită, iar el era foarte afectuos cu mine, îmi servea ceaiuri și supe și, în această perioadă, nu știu cum s-a întâmplat, însă știu că numitul Iordan Nicușor Claudiu a reușit să întrețină cu mine un act sexual”, a spus Anamaria Preda.

”Înțeleg să resping toate acuzațiile care mi se aduc, este opinia domnișoarei Ana Maria și atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată și în scris! Înțeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment... Legislația penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică. Mi-au fost aduse atâtea acuzații, s-au făcut afirmații mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă! Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum de încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește”, a reacționat Nicușor Iordan. 

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si