Fiica lui Ilie Balaci a pus un glob cu numărul 8 în bradul de Crăciun! Tatăl ei a fost "optarul" Craiovei şi al echipei naţionale!

În amintirea tatălui decedat recent, fiica lui Ilie Balaci a pus un glob cu numărul 8 în bradul de Crăciun. Lorena a avut o relaţie specială cu părintele ei.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan marți 18 decembrie 2018 , 16:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De Sărbători, fiica lui Ilie Balaci a pus un glob cu numărul 8 în bradul de Crăciun. Lorena, fata cea mare a fostului mare fotbalist al Craiovei şi al echipei naţionale, decedat pe 21 octombrie, la 62 de ani, a împodobit bradul, iar la loc de cinste se află o decoraţiune specială.

E vorba despre un glob pe care a fost ştanţat numărul 8, cel purtat de Balaci pe tricou toată cariera sa.

Fiica lui Ilie Balaci a pus un glob cu numărul 8 în bradul de Crăciun:" Toate Sărbătorile le făceam împreună" 

Lorena suferă enorm după tatăl dispărut, iar de Sărbători lipsa acestuia este şi mai acută.   ”Eu nu mi-am pierdut doar tatăl. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. Eram foarte apropiaţi. Toate Sărbătorile le făceam împreună. Eu până anul trecut am locuit la două case distanţă de părinţii mei”, a declarat Lorena pentru Click.

Citeste si: Momentul cutremurului devastator din Turcia, surprins de camerele de supraveghere. Mii de persoane au murit sub dărâmături VIDEO- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Fiica lui Ilie Balaci a pus un glob cu numărul 8 în bradul de Crăciun:  “De Crăciun, ne strângeam toţi la masă"

De curând, fiica lui Ilie Balaci a pus un glob cu numărul 8 în bradul de Crăciun.  “De Crăciun, ne strângeam toţi la masă la mama. Anul acesta nu vor fi Sărbători pentru noi. Încerc să-mi revin pentru copii, sora mea pentru fetiţa ei, iar mama pentru noi şi nepoţi. Eu şi mama nu putem să depăşim nici acum perioada de doliu, care se ţine 40 de zile. Eu mă îmbrac în continuare în negru”, a mai spus Lorena Balaci.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si