Fostul fotbalist spune ca fiica sa are diabet si se afla in stare de hipoglicemie in momentul incidentului.

Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Aurora Voicila, a declarat pentru News.ro ca o femeie de 33 de ani, ingrijitoare intr-o cresa din Timisoara, este cercetata pentru purtare abuziva, lovire si alte violente.

”O ingrijitoare de 33 de ani de la o cresa din Timisoara ar fi agresat

un copil de doi ani. A fost retinuta pentru 24 de ore, iar acum este cercetata sub control judiciar pentru purtare abuziva si lovire si alte violente”, a declarat Voicila.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Seful Inspectoratului scolar Timis, Aura Danielescu, a declarat joi pentru News.ro ca institutia in care a avut loc incidentul este un club privat, neacreditat. "Din punctul nostru de vedere, institutia nu exista in reteaua noastra scolara, este un club privat, neacreditat”, a spus Danielescu.

Fostul fotbalist Iosif Rotariu a declarat pentru News.ro

ca este vorba despre cresa pe care o detine familia sa, iar fiica sa, Romina Rotariu, este ingrijitoare acolo. Aceasta este bolnava de diabet si a suferit o hipoglicemie in momentul in care a agresat copilul.

”S-a intamplat in urma cu doua zile. Fetita se afla la spital, are o atela pusa la femur. Fata mea este bolnava de diabet, avea hipoglicemie. Avea glicemia 50, a luat zahar si a facut 500 glicemia.

Practic era inconstienta. S-a facut reclamatie, ca la orice caz de genul acesta. Ne pare rau ca s-a intamplat asa ceva”, a declarat Rotariu.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si