Fiica lui Vadim Tudor este profesor la Facultatea de Psihologie! Vezi cum a ajuns Lidia cadru didactic!

Fiica lui Vadim Tudor a ajuns profesor la Facultatea de Psihologie la o universitate privată.

Author: Matei Vaihan sâmbătă 23 noiembrie 2019 , 23:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Fiica lui Vadim Tudor a ajuns profesor la Facultatea de Psihologie, din acest an. Fostul senator şi lider al Partidului România Mare, decedat pe 14 septembrie 2015, la 65 de ani, a avut două fiice, pe Lidia şi Jeni.

Prima a absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiintele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti, iar cea de a doua a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii Spiru Haret.

Din acest an, Lidia Tudor a devenit cadru didactic la Universitatea Spiru Haret, postul său fiind acela de „tutore psihologie Învăţământ de la Distanţă (ID)”. Pe site-ul instituţiei se scrie că “tutorele este cadrul didactic desemnat de Consiliul Facultăţii sub expertiza administrativă a personalului din Exchipa managerială ID”.  ( vezi ce a spus Vadim Tudor despre silicoanele Biancăi Drăguşanu)

Citeste si: Corneliu Vadim Tudor, fascinat de îngeri! Puțină lume știa de latura aceasta a Tribunului! Ce s-a întâmplat după moartea lui

Citeste si: A fost vandalizat mormântul lui Corneliu Vadim Tudor din cimitirul Ghencea? Vezi ce a dispărut de la locul de veci al politicianului! FOTO

Citeste si: Cum s-a pozat la piscină fiica sexy a lui Corneliu Vadim Tudor! Jeni a făcut senzaţie cu o rochie cu spatele gol! FOTO

 

Fiica lui Vadim Tudor a ajuns profesor la Facultatea de Psihologie. Trebuie să contribuie la dezvoltarea eticii şi motivaţiei studenţilor

Scopul tutoriatului este de a oferi studenţilor oportunităţi pentru familiarizarea cu cultura organizaţională a Universităţii, pentru îndeplinirea rolului şi responsabilităţilor pentru interacţionarea cu membrii comunităţii academice; de a oferi studenţilor sprijin pentru a învăţa şi a utiliza resursele de învăţare.

Un tutore, cum este fiica lui Vadim Tudor, are rolul de a încuraja studenţii să îşi dezvolte propriul stil de învăţare pentru a-şi construi cariera

viitoare; de a contribui la dezvoltarea eticii şi motivaţiei; de a forma atitudini de promovare a gândirii creatoare şi inovative în învăţământul universitar; de a stabili relaţii de încredere şi sprijin între tutore şi studenţi.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cătălin Botezatu se retrage de la masa juraților “Bravo ai stil! Celebrities” Cătălin Botezatu se retrage de la masa juraților “Bravo ai stil! Celebrities”
spotmedia.ro
De ce Facebook și YouTube nu fac față asaltului de mesaje anti-vaccin? De ce Facebook și YouTube nu fac față asaltului de mesaje anti-vaccin?
spotmedia.ro
Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer... Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer susținerea publică a liberalilor
b1.ro
Ion Ţiriac, implicat într-un scandal de răsunet. S-a lăsat cu îmbrânceli: „E o agresiune!” Ion Ţiriac, implicat într-un scandal de răsunet. S-a lăsat cu îmbrânceli: „E o agresiune!”
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si