La doar o săptămână după ce solistul de muzică populară Petrică Moise a fost învins de teribilul coronavirus, marți, 12 octombrie, a murit și fiica lui cea mică, Lia Moise, în vârstă de 51 de ani, potrivit presei locale. Aceasta locuia împreună cu tatăl său și s-au îmbolnăvit amândoi cu SARS-Cov2.

Citeste si: Nelu Tătaru: „De această dată e ca în război...viaţă contra moarte”. Declarații în ziua cu cele mai mari cifre de la debutul pandemiei COVID-19

Doliu uriaș în familia lui Petrică Moise

Lia Moise, cea mai mică dintre fiicele îndrăgitului păstrător de folclor autentic bănățean, era și ea interpretă de romanțe, după cum informează Opinia Timișoarei.  

Fata marelui artist era internată de mai multe zile la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

La fel ca și tatăl ei, Lia Moise era de asemenea nevaccinată. Din pacate, medicii nu au putut să facă nimic pentru a-i salva viața.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Petrică Moise și fiica sa au ajuns la spital cu plămânii afectati, iar starea lor de sănatate s-a agravat treptat.

Petrică Moise a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi şi compozitori bănăţeni de muzică populară, iar muzică lui a depăşit graniţele Banatului şi ale ţării.

Petrică Moise s-a născut la 19 iunie 1947 în satul Chisoda în judeţul Timiş, lângă Timişoara, într-o familie de ţărani bănăţeni.

Petrică Moise este interpretul imnului neoficial al Banatului, cântecul "Iorgovan, frumoasă floare".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si