Fiica unui celebru fotbalist a fost facuta “parasuta de Dorobanti” de Cornel Dinu! Mihaela Nunweiller a reactionat vehement : "Unul care si-a turnat colegii la Securitate!"

Intr-un schimb acid de replici, fiica unui celebru fotbalist a fost facuta “parasuta de Dorobanti” de catre Cornel Dinu. Mihaela, fiica lui Lica Nunweiller, nu a ramas datoare.

Matei Vaihan, vineri 04 mai 2018 , 20:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Se pare ca fiica unui celebru fotbalist a fost facuta “parasuta de Dorobanti” dupa ce suporterii lui Dinamo au propus ca numele noulu stadion al echipei sa fie “Cornel Dinu”. Foste glorii ale clubului au fost de acord, nu insa si urmasa familiei Nunweiller, Mihaela. Aceasta este fiica lui Lica, unul din cei cinci frati Nunweiller care au jucat pentru Dinamo in anii 60-70. "Despre Dinu, nu mă apuc să scriu ce ştiu. Pentru că e un individ care a trăit şi îmbătrânit urât şi despre care îmi repugnă amintirile. Şi cele de când eram mică şi auzeam ce vorbeau tata şi fraţii lui despre el”, a postat Mihaela Nunweiller, dupa ce a aflat ca stadionul lui Dinamo s-ar putea numi "Cornel Dinu".

"Fiica unui celebru fotbalist a fost facuta “parasuta de Dorobanti”: "Am inteles singura ce inseamna un om cu caracter urat"

“Dar şi mai mult de când am crescut şi am înţeles singură ce înseamnă un om cu caracter urât. De fapt, fără caracter. Unul care şi-a turnat colegii la Securitate, i-a săpat cât a putut de mult pentru a-i înlătura ori din echipă ori de pe banca tehnica (şi prin intermediul consoartei care era mai mult iubită de conducerea clubului, decât de alţii!), şi al cărui tătuc este Iliescu. Ion. Ăla de îi curge comunim şi bolşevism în loc de sânge prin vene!", a mai scris fiica lui Lica Nunweiller.

Fiica unui celebru fotbalist a fost facuta “parasuta de Dorobanti”: "Aici a ajuns tara, ce sa mai zic"

“Publicaţi, băieţi, într-o veselie toate tâmpeniile pe care le emit „paraşutele” din Dorobanţi care nu merită numele de Nunweiller. Nelu şi Radu erau fotbalişti. De morţi numai de bine! Aici a ajuns ţara, ce să mai zic. Eu sunt onorat de asocierea cu Ion Iliescu, fără de care mahalagioaica n-ar mai fi apucat să împroaşte cu noroi şi neadevăruri care o fac demnă urmaşă a mămicii sale şi a mătuşii care la o cea mai frumoasă finală a Cupei României câştigată de Dinamo în faţa Stelei, 5-3, prin anii 60, au ridicat trofeul, ele amândouă reuşitele, în balconul de la 23 august, arătându-le suporterilor care aclamau o răzbunare fără sens cu Steaua”, a reactionat Cornel Dinu in Gazeta sporturilor.

Fiica unui celebru fotbalist a fost facuta “parasuta de Dorobanti”: "Cand ma uit in oglinda nu am motive sa plec ochii"

Dupa ce fiica unui celebru fotbalist a fost facuta “parasuta de Dorobanti”, Mihaela Nunweiller a revenit: „Când am scris că a îmbătrânit urât şi că a trecut prin viaţă degeaba nu am spus o gratuitate. Poate să spună orice despre mine, dar eu când mă uit în oglindă nu am motive să plec ochii. Nu ştiu la care matuşă a mea se referă, dar faptul că vorbeşte despre mama care a fost un model exemplar de mamă şi de femeie, arată găunoşenie şi micime umană.  Mă face «paraşută» de Dorobanţi pentru că locuim aici de 43 de ani. Proximitate în care a locuit şi el până când a început să se pupe pe gură cu Iliescu şi a ajuns să stea în Primăverii".

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si