Clare Bronfman, fiica cea mai mică a miliardarului și filantropului Edgar Bronfman Sr., a fost condamnată la închisoare pentru rolul său în cultul sexual Nxivm.

Anul trecut, moștenitoarea imperiului Seagram a pledat vinovată pentru adăpostirea unei persoane, care locuia ilegal în Statele Unite pentru „muncă și servicii” neplătite. În plus, ea a pledat vinovată și la acuzația de fraudă cu cardul de credit, informează Sputnik.com.

Procesul împotriva sectei Nxivm a început în mai 2019 la New York. Actrița Allison Mack, care la începutul anilor 2000 juca în serialul Smallville, a recunoscut că a recrutat femei, cel mai adesea bogate, pentru a face parte din grupul secret al cărui guru era Keith Raniere.

Fiica unui miliardar, arestată pentru 5 ani

Cum funcționa secta sexuală Nxivm

Secta sexuală funcționa ca un grup secret în cadrul organizației Nxivm, o companie de „marketing multi-level”.

Singurul bărbat din grup, Keith Raniere, în vârstă de 58 de ani, se afla la conducerea unui așa-numit clan care funcționa pe un sistem de „stăpâne” și „sclave”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Femeile bogate care intrau în acest cerc restrâns erau „însemnate” la propriu cu un semn pe piele și erau manipulate până când ajungeau să întrețină relații sexuale cu Keith Raniere.

Keith Raniere
Keith Raniere (foto dreapta) era guru în secta care funcționa pe un sistem de „stăpâne” și „sclave”

Guru a fost arestat în Mexic

Clare Bronfman a negat orice implicare în activitățile de sclavie sexuală ale cultului, spunând că „nu i s-a spus niciodată despre nimic sexual sau dăunător sub nicio formă”.

Alți membri i-au scris judecătorului insistând că nu a fost implicată în ramura sexuală a organizației.

Raniere a fost arestat într-o ascunzătoare mexicană în 2018 în urma unei anchete asupra grupului. Raniere a fost singurul inculpat care a intrat în proces, rezultând în condamnarea sa din iunie 2019 pentru trafic sexual și alte infracțiuni.

Unele dintre victimele lui Raniere au mărturisit la proces că erau ținute înfometate și erau fost marcate ca vitele cu inițialele bărbatului pe piele, după ce au fost obligate să întrețină relații cu el. Dacă au refuzat să participe la orgii, femeile erau biciuite și supuse unor pedepse umilitoare.

Raniere va fi condamnat pe 27 octombrie, potrivit Daily Mail. Procurorii i-au cerut judecătorului să îl condamne la închisoare pe viață.

Victimele lui Raniere erau recrutate din lumea bogătașelor

Inițialele acelui "guru", încrustate pe pielea femeilor din sectă
 

Sursa: Sputnik News


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si