Nouă oameni au fost răniți în urma accidentului petrecut noaptea trecută în Arad. Un autocar cu zeci de persoane s-a răsturnat într-un șant. A fost declanșat planul roșu de intervenție.
Accidentul s-a petrecut la ieșirea din localitatea Buteni. În autocar se aflau 32 de persoane. Mai mulți pasageri dormeau când s-a întâmplat accidentul.

Citește și: Ilfov: Doi oameni au decedat în urma unui impact la peste 150 km/h

"Nu ştiu că, chiar înainte de asta, fetele ziceau... erau bucuroase că bine că le-am dus şi numai ne-am trezit unii peste alţii."

"Am oprit brusc, am simţit cum alunecă, am pierdut controlul. Nu e niciun semn care să-mi arate curba asta, un loc pe care nu-l ştiu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Oamenii au reușit să iasă singuri prin parbrizul spart.", spune șoferul. 

 Doi oameni au decedat în urma unui impact la peste 150 km/h

Accidentul îngrozitor s-a petrecut pe drumul între Tunari și Balotești, în județul Ilfov.

Un șofer care circula cu viteză mult prea mare a intrat cu mașina într-o căruță. 

Citește și: Șoferul de 58 de ani din Buzău care a accidentat mortal un copil de 15 ani a fost reținut. La momentul la care a provocat accidentul, bărbatul era în stare avansată de ebrietate

Șoferul, dar și căruțașul au murit pe loc, iar alți doi bărbați care se aflau în mașină au ajuns la spital în stare gravă.

Martorii de la fața locului au menționat că șoferul conducea cu peste 150 km/h. Expertiza Poliției va stabili viteza cu care se deplasa mașina în momentul accidentului.

Citește și: Noi reguli pentru șoferii români! Cei ce nu respectă legea riscă să rămână și fără mașină, și fără permis

„A murit și cel din căruță, și șoferul, amândoi au murit. Pasagerii din mașină n-au murit, ăia sunt loviți. Unul nu poate să vorbească, e lovit la cap, și celălalt e zgâriat și speriat. Șoferul cu viteză foarte mare. Are acul la 190 km/h, are acul limitat  rămas”, a dezvăluit un martor pentru observatornews.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si