Finala Cupei României va avea loc la 22 iulie

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, vineri, calendarul competiţional după reluarea meciurilor întrerupte de pandemia de coronavirus.

G.B., vineri 05 iunie 2020 , 21:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Având în vedere Ordinul nr. 601/971/2020 emis de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii pentru reluarea competiţiilor sportive organizate în aer liber de către sportivii profesionişti, sportivii de performanţă şi/sau legitimaţi, Comitetul de Urgenţă FRF a aprobat calendarul competiţional pentru încheierea sezonul 2019/2020 la Liga 1, Liga 2 şi Cupa României.

Luând în considerare faptul că UEFA a acceptat solicitarea FRF de a prelungi termenul pentru comunicarea echipelor participante în competiţiile europene până la data de 3 august, Comitetul de Urgenţă al FRF a stabilit programul competiţional pentru încheierea sezonului 2019/2020.

Finala Cupei României va avea loc la 22 iulie

Conform calendarului, Liga 1 urmează să se reia weekend-ul viitor, iar Liga 2 va redebuta la începutul lunii iulie. De asemenea, finala Cupei României este acum programată pe 22 iulie. Atât Liga 1, cât şi Liga 2 se vor încheia la 1 august, urmând ca barajul de promovare/menţinere în Liga 1 să se dispute în dublă manşă, în datele de 5 şi 8 august.

Semifinalele Cupei României vor avea loc la 24 iunie, turul, şi la 8 iulie returul.

Finala Cupei României 2020

Tot azi, Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat şi “Protocolul medical de reluare a competiţiilor”. Acesta a fost elaborat de Comisia Medicală a FRF în urma consultărilor avute cu reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, Ministerului Tineretului şi Sportului, precum şi ai Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Citeste si: VIDEO | Rusalii 2020: România ia vacanţă

Citeste si: Aproximativ 21.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră, mobilizaţi în perioada Rusaliilor

Citeste si: Coronavirus în Italia - Au fost înregistrate 518 de noi cazuri, dintre care 402 în Lombardia

Liga I se reia vineri, 12 iunie, de la ora 20.00, cu meciul CS Universitatea Craiova - FC Botoşani, a anunţat, miercuri, LIga Profesionistă de Fotbal.

Citeste si: Ministrul Sanatatii a spus cum a reusit sa nu se infecteze cu coronavirus, desi a fost in multe focare

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si