Caprele, oile, gãinile, curcanii, iepurii si mãgarii de aici vor putea fi admirati de copiii care au vãzut astfel de animale doar la televizor.

Sute de copii care au trait toata viata lor la oras nu au avut ocazia sa auda cantecul cocosului in realitate. De acum insa, Ferma Educationala, de la Sanctuarul Libearty din Zarnesti, va deveni o sala de clasa in natura. Cei mici se vor putea juca cu animalele care se gasesc in orice gospodarie de la tara, iar cei mai curajosi le vor putea hrani.

Citeste si: Carmen Dan, prima reacție după ce a demisionat de la Ministerul Afacerilor Interne: "Se pare că PSD a cedat în faţa preşedintelui Klaus Iohannis"

Citeste si: VIDEO| Ferma animalelor de la Zărnești, adevărată atracție pentru cei mici

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pana sa ajunga in ferma, animalele au trait vieti de cosmar. Soarta lor s-a schimbat complet acum dupa ce au fost salvate de specialistii Asociatiei Milioane de Prieteni.

Ferma animalelor domestice are si doi ambasadori de talie internationala. Pianistul britanic Simon Muligan, dar si actorul englez Peter Egan care vor promova ferma in toata lumea.

Citeste si: TOTUL despre noii concurenți din casa Puterea Dragostei – sezonul 2. Cine sunt, ce vârste au și cu ce se ocupă fiecare| EXCLUSIV

Citeste si: Carmen Dan demisionează de la Ministerul Afacerilor Interne

Ferma adaposteste in acest moment 30 de animale domestice si se intinde pe o suprafata de 7000 de metri patrati. Spatiul s-ar putea mari, in viitor, daca vor ajunge aici si alte animale salvate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si