Show-ul “Imi place dansul” ajunge la final, sambata, 9 noiembrie, unul dintre dansatorii intrati in competitie va intra in posesia marelui premiu de 100.000 de lei. Dupa editii incendiare, in care concurentii au performat sub lupa juratilor si a telespectatorilor, cu momente artistice inedite, puse in scena sub diferite teme, in fiecare saptamana, “Imi place dansul” isi va anunta marele castigator, in curand.

Halloween, Bollywood, Rock&Roll, Gypsy sau Folclor international, acestea sunt doar cateva dintre temele pe care le-au avut de pregatit concurentii emisiunii, de-a lungul competitiei “Imi place dansul”.

Spectacolul dansului a fost la superlativ si le-a pus la incercare concurentilor, de fiecare data, creativitatea, talentul si rabdarea.

Citeste si: Campionatul Mondial de Skandenberg, la Constanța: Multiplul campion mondial Ion Oncescu, printre participanți

Citeste si: VIDEO| Jaf în 3 secunde, la doi pași de sediul Poliției Capitalei. Totul a fost filmat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cea mai tensionata editie, marea finala, ce va fi difuzata sambata, 9 noiembrie, de la ora 22:00, va aduce in fata telespectatorilor cei mai apreciati dansatori, care si-au pastrat locul in competitia “Imi place dansul”. Acestia vor demonstra pentru ultima data, in fata juratilor si a telespectatorilor, talentul si daruirea lor pentru dans.

In Semifinala care va avea loc sambata aceasta, 2 noiembrie, incepand cu ora 22:00, prezentatorii emisiunii “Imi place dansul” vor anunta ca in marea Finala se vor lupta sase dansatori pentru marele premiu.

Citeste si: Robert Evans, producătorul filmelor "Chinatown", "Godfather" şi directorul Paramount, a murit la vârsta de 89 de ani

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei este însărcinată. Cine este, de fapt, tatăl copilului

 “Lupta pentru premiul de 100.000 de lei a intrat pe ultima suta de metri. Asta inseamna ca la sfarsitul serii vom avea eliminari in masa.

Trei concurenti vor parasi competitia. Saptamana viitoare va avea loc marea finala <Imi place dansul>”, anunta Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu. 

Nu ratati ultimele doua editii ale show-ului “Imi place dansul”! In Marea Finala, de saptamana viitoare, telespectatorii vor afla cine este castigatorul show-ului, cel care va intra in posesia premiului de 100.000 de lei. Marele castigator “Imi place dansul” va fi ales in urma voturilor telespectatorilor, prin vot SMS.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si