Finala Survivor România 2021. Începe marea bătălie! Când vom afla marele câştigător?

O mulțime de surprize îi așteaptă pe concurenți. Iată cum va fi Finala Survivor România 2021. Toate informaţiile despre competiţia anului, la Kanal D!

Author: Catalina Popa sâmbătă 10 iulie 2021 , 08:00

Finala Survivor România 2021. Când vom afla marele câştigător?
Finala Survivor România 2021. Când vom afla marele câştigător?
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În data de 10 iulie 2021, începând cu ora 20:00, la Kanal D, va avea loc finala Survivor România 2021, când vom afla cine pleacă acasă cu premiul în valoare de 50.000

de euro.

Cum se va desfășura finala Survivor România 2021

Prezentatorul Survivor România, Dan Pavel, a anunțat duminică seara, în consiliul de eliminare, că încep semifinalele la Survivor România. În data de 10 iulie va avea loc finala sezonului 2, când foști concurenții vor ajunge în Dominicană din nou.

„Am să vă dau o veste. Săptămâna viitoare urmează o nouă etapă pentru voi, o săptămână dublată de intensitatea faptului că ne apropiem de marea finală Surivor România 2021. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, inedite, o săptămână cu jocuri în care tot ce ați arătat până acum veți arăta nu la dublu, ci de zece ori mai intens, pentru că săptămâna viitoare avem semifinalele.

Citeste si: Albert a părăsit Survivor România

De asemenea, consiliile vor fi în direct joi, vineri, iar sâmbătă, 10 iulie, vom avea marea finală Survivor România 2021. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, care este câștigătorul Survivor România. La marea finală, în consiliu se întorc foști concurenți Survivor România 2021”, a anunțat duminică seara Dan Pavel.

Cine este favorit la câștigarea sezonul 2 Survivor România
Deși casele de pariuri au anunțat concurentul cu cele mai mari șanse la câștigarea trofeului, marea finală se anunță plină de suprize și nu trebuie ratată. Zannidache este favoritul la pariuri pentru câștigarea competiției Survivor România, iar acesta ar putea lupta pentru marele premiu cu Marius Crăciun, arătau casele de pariuri pe 1 iulie.

Casă pariuri 1

Zanni – 2.50
Marius Crăciun – 4.00
Andrei Dascălu – 6.00
Maria Chițu – 8.00
Elena Marin – 8.00

Casă pariuri 2

Zanni – 2.30
Marius Crăciun – 4.00
Elena Marin – 6.00
Maria Chițu – 6.00
Andrei Dascău – 8.00

Finala Survivor România 2021. Când vom afla marele câştigător?
Finala Survivor România 2021. Când vom afla marele câştigător?

Deși protejatul lui Alex Velea este considerat concurentul cu cele mai multe șanse de a câștiga competiția din Republica Dominicană, telespectatorii sunt cei care decis deznodământul celui de-al doilea sezon. Așa cum s-a întâmplat de multe ori de la debutul concursului în luna ianuarie a acestui an, pot exista răsturnări de situație uimitoare.

Așadar, publicul va avea în continuare un cuvânt greu de spus în acest show, iar modalitatea prin care acesta va decide soarta competitorilor va fi comunicată de Daniel Pavel, în timpul edițiilor următoare Survivor România.

Citeste si: Elena Marin, nominalizată aseară spre eliminare- „Mă așteptam să fiu nominalizată de Marius”

„Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducător de satisfacție, pe atât de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei. E dificil de apreciat  cine va reuși performanța de a câstiga trofeul. Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele. Mai mult decât atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui trofeu. Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin sms, câștigatorul Survivor, spune Daniel Pavel.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si