Tot aseara, Daniel Pavel le-a spus concurentilor,  inainte de debutul primelor jocuri, care este regulamentul pentru aceasta etapa.

"In fiecare zi veti juca jocuri individuale, la capatul carora vom afla un nume castigator. In consiliu, acest castigator va face o nominalizare dintre ceilalti cinci supravietuitori ramasi in competitie. Astfel, la finalul saptamanii, vom avea un numar de trei nominalizati spre eliminare..."

Citeste si: VIDEO- Survivor s-a terminat pentru faimoasa Raluca Dumitru, întoarsă în țară

Survivor România doar la Kanal D

Dupa o lupta crancena, primul joc individual a fost castigat de Marius Craciun, in fata prietenului sau Andrei, cu care a ajuns la runda de departajare la scorul de 4-4. Marius si-a asigurat astfel imunitatea si dreptul de a face o nominalizare in consiliu. Razboinicul a nominalizat-o pe Elena Marin.

Citeste si: Ce a transmis Raluca Dumitru de la „Faimoșii” după ce a fost eliminată de la Survivor: „O să mănânc foarte multă ciocolată!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Ma asteptam sa fiu nominalizata de Marius. Incerc sa iau puternic si asumat aceasta nominalizare. Este important ce demonstram. Vreau sa am incredere in mine, sa astept urmatoarele zile, sa vad ce joc vom avea si ce final vom avea.

Pana la urma trebuie sa demonstram si publicul este cel care decide”, a declarat Elena dupa ce a fost nominalizata.

Tensiunile, emotiile, spiritul de luptator si instinctele de supravietuire vor fi la cote maxime si in aceasta seara, cei sase concurenti ramasi in competitie se vor arunca in lupta cu toate resursele pe care le mai au, pentru a castiga. Nu ratati o noua batalie in aceasta seara, incepand cu ora 20.00,

la Kanal D.

Citeste si: Seară de gală la “Survivor România”. Concurenții rămăși în competiție au avut parte de un răsfăț de zile mari

survivor românia elena marin nominalizare
Survivor România doar la Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Finala „Survivor Romania” se apropie cu pasi repezi, pe 10 iulie, de la ora 20:00, va fi ultima si cea mai intensa confruntare, cea care va da marele castigator al celui mai iubit reality din Romania.

Citeste si:// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021// CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si