Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, și-au desemnat finaliștii! Cuplul câștigător va avea parte de o vacanță de vis în Republica Dominicană!

Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, si-au desemnat finalistii! Urmeaza patru probe de foc! Cuplul castigator, ce va fi desemnat pe 1 martie, va pleca intr-o vacanta exotica in Republica Dominicana si va avea ocazia sa viziteze locurile unde se filmeaza „Survivor Romania”!

Author: Georgiana Balaban luni 15 februarie 2021 , 14:05

finaliști radioimpuls Jocurile LOVEimpice
Cine sunt finaliștii de la Radio Impuls la Jocurile LOVEimpice?![Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Jocurile LOVEimpice si-au desemnat finalistii astazi, in cadrul matinalului „Scularea”, prezentat de Radu Tibulca si Orlando, la Radio Impuls! Georgiana si Adrian (9 ani de relatie), Iuliana si Vlad (5 ani de relatie), Andreea si Laurentiu (7 ani de relatie), Amalia si Alexandru (2 ani de relatie), Ioana si Ionut (sunt de 11 ani impreuna; 8

ani de casatorie), cu totii formeaza cupluri bine sudate si au dovedit ca dragostea a fost chiar mai puternica in carantina, ei trecand cu bine testul rabdarii, al empatiei si intelegerii in relatie.

finaliști radioimpuls Jocurile LOVEimpice
Emisiune Radio Impuls.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dar ce este mai surprinzator abia acum vine pentru ca cele cinci cupluri finaliste vor trece printr-o serie de patru probe de departajare extrem de amuzante, ce le vor testa anduranta, diplomatia, pentru ca doar o pereche din lotul LOVEimpic va intra in posesia marelui premiu.

Citeste si: Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, si-au desemnat finalistii! Cuplul castigator va avea parte de o vacanta de vis in Republica Dominicana!

finaliști radioimpuls Jocurile LOVEimpice
Radio Impuls - Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Proba de like viteza”, „Dragostea nu tine de foame!”, „Mai dureaza mult?”, „Nu esti niciodata atent!”, acesta sunt cele patru probe denumite generic, esenta amuzanta a unor situatii de viata, generatoare

de reactii intense in viata oricarui cuplu.

In urma acestor patru incercari de foc, cel mai andurant si echilibrat cuplu va fi desemnat Marele Castigator al Jocurilor LOVEimpice.

Citeste si: În această, la “Survivor România”, se dispută Jocul pentru recompensa aleasă de public

finaliști radioimpuls Jocurile LOVEimpice
Jocurile LOVEimpice.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe cat de mare este dragostea, pe atat de uriasa este miza concursului, pentru ca partenerii care vor castiga competitia vor pleca intr-o vacanta de o saptamana exotica in Republica Dominicana si vor avea ocazia sa vada locurile unde se filmeaza „Survivor Romania”, cel mai intens reality al momentului!

Citeste si: Jador, mesaj de Valentine`s Day pentru Theo Rose! Faimosul de la Survivor rupe topurile

Jocurile LOVEimpice doar la Kanal D

Demonstratia finalistilor de adaptare la exigentele de cuplu, de atentie sub presiunea timpului, empatie si diplomatie va putea fi urmarita pe platformele online Radio Impuls (paginile oficiale de Instagram si Facebook – radioimpulsromania) si in emisiunile Radio Impuls. Telespectatorii Kanal D vor putea afla cum se descurca lotul LOVEimpic si detalii inedite despre evolutia celor cinci cupluri finaliste, urmarind emisiunile postului.

Citeste si: Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, si-au desemnat finalistii!

finaliști radioimpuls Jocurile LOVEimpice
Jocurile LOVEimpice.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cuplul castigator al Jocurilor LOVEimpice va fi desemnat pe 1 martie si va intra in posesia marelui premiu: o saptamana de vacanta in Republica Dominicana si o vizita in locurile unde se filmeaza „Survivor Romania”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si