Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Bucovina, ținutul gospodarilor

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, ”ROventura” ne invită să călătorim în ținutul gospodarilor, din mândra Bucovină, pentru o experiență culinară desăvârșită și o vizită inedită la Mănăstirea ”Sfântul Pantelimon”, din satul Mestecăniș.

Author: Andreea Bolocan vineri 12 februarie 2021 , 12:18

emisiune kanald roventura sambata
Emisiunea ”ROventura” de la KanalD
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura” ne invită să descoperim, încă o dată, ospitalitatea bucovineană, iar de data aceasta călătorii noștri merg într-o vizită inedită  în comuna Fundu Moldovei, din Suceava, dar și la "Arca lui Noe" din

Mestecăniș, Schitul unde monahii au grijă de zeci de animale sălbatice.

Întreaga zonă a Câmpulungului are o sumedenie de experiențe frumoase de oferit, iar o plimbare prin fascinantul ținut poate fi un adevărat spectacol de relaxare, împletită cu bucuria de a descoperi frumusețile satului bucovinean. 

Bucătăria locală, atracțiile principale din Bucovina

Și, nimic nu este mai potrivit ca, după o splendidă călătorie, să te oprești pentru odihnă,  dar și pentru bucate pregătite cu aceeași pricepere și pasiune nestăvilită, întocmai ca odinioară. Bucătăria locală este printre atracțiile principale din Bucovina și, cu toate că roventurienii noștri ne-au purtat pașii și simțurile, în repetate rânduri pe aceste meleaguri, iată că ne vom bucura de nou, de minunățiile culinare ale acestor locuri.

Citeste si: Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei”- mesaj dur pentru Zanni de la Survivor România: „Dacă nu te lua Velea...!”

Cele mai frumoase locuri din Bucovina pot fi văzute la KanalD

George și Andreea își continuă drumul, apoi, către Schitul ”Sfântul Pantelimon”,   Mestecăniș, Suceava, supranumit ”Arca lui Noe”, un loc unic și o binecuvântare, îndeosebi pentru iubitorii de animale. Alpaca, struți, fazani, canguri, lame dar și animale domestice sunt îngrijițe aici de nouă maici si doi preoți, părintele stareț și părintele Ioanichie. Aici, la Schitul Mestecăniș, misiunea credinței, a dragostei de Dumnezeu, se împletește de minune cu grija față de animale și cea pentru oameni. 

Citeste si: Andy Adetu și Roxana de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?! Bruneta spune totul: „L-am înșelat pe Mocanu cu Andy!”

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si