Finalistii EXATLON au avut momente cand s-au certat rau in competitie! Vezi aici discutiile tensionate dintre Vladimir Draghia si Ionut "Jaguarul" VIDEO

Ionut Sugacevschi si Vladimir Draghia sunt finalistii emisiunii fenomen Exatlon, difuzata in aceasta seara de Kanal D.

Author: Petru Luca Webeditor: A.N. miercuri 23 mai 2018 , 17:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cei doi finalisti Exatlon, Ionut Sugacevschi si Vladimir Draghia, vor afla in aceasta seara cine este castigatorul marelui premiu de 100000 de euro. Daca in ultimele zile intre "faimosul" Vladimir si "razboinicul" Ionut toate au fost bune si frumoase, fiecare avand cuvinte de lauda pentru rival, nu la fel au stat lucrurile de-a lungul show-ului fenomen inceput pe 7 ianuarie, in Republica Dominicana.

Acum aproape o luna, dupa ce Vladimir l-a invins pe Alex, intre Draghia si Ionut a izbuncit un conflict. "A plecat Giani si a prins glas! Cand era el aici, nu ziceai nimic", i-a reprosat Draghia lui Ionut.

" Ziceam si daca era Giani", a raspuns Jaguarul. Dupa proba de stafeta, dupa ce Vladimir a adus victoria echipei lui si s-a bucurat pentru reusita, Ionut nu s-a putut abtine: "Nu prea respecta adversarul! O sa-l coste! O sa te coste lucrul asta, Vladimir! Ai auzit?". La cateva zile dupa cearta, replicile acide au revenit in dialogul celor doi finalisti Exatlon de astazi.

In momentul in care Ionut primea ingrijiri medicale dupa o accidentare, la capatul unei stafete castigate de "Razboinici", Vladimir a izbucnit nervos: "Mama, iar a inceput asta cu piciorul lui", acuzandu-l pe Jaguar ca se preface putin. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si