Finul Anamariei Prodan a fost reţinut de FBI! Moise Olariu a fost acuzat că a jefuit cazinouri şi bancomate! Când s-a întâmplat asta

Amicii lui Moise Olariu ştiu că finul Anamariei Prodan a fost reţinut de FBI.

Matei Vaihan, sâmbătă 08 iunie 2019 , 18:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret că finul Anamariei Prodan a fost reţinut de FBI. Zilele trecute, Prodanca s-a fotografiat cu un bărbat şi o femeie despre care a pus că “sunt finii mei dragi”. Bărbatul originar din Timişoara se numeşte Moise Olariu şi are un trecut controversat. În 2016, debanat.ro relata despre finul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf: „În urmă cu 12 ani, Moise Olariu era îndrăgostit de Las Vegas, oraşul păcatelor. Era o perioadă în care timişoreanul a păcătuit mult… Atât de mult că a intrat într-o bandă de români care jefuiau bancomate şi cazinouri folosind cărţi de credit furate”. (vezi în ce lux merge Anamaria Prodan în avion)

Finul Anamariei Prodan a fost reţinut de FBI: „Se întâmpla la începutul anilor 2000"

„Se întâmpla la începutul anilor 2000. Finul lui „Reghe” şi colegii cu care jefuia cazinouri au fost obiectul unei acţiuni organizate de FBI! „Agenții FBI au declanșat o operațiune de amploare în locuințele din Las Vegas ale celor șase români arestați. Nu mică le-a fost mirarea când au găsit, pe lângă calculatoare, imprimante și camere foto digitale, un bancomat, instrumente de forțare a yalelor, laminatoare, cărți de credit și componente de bancomat. Anchetatorii își explică prezența bancomatului prin aceea că pe el și-au testat hoții una dintre noile tehnici de eliminare a codurilor PIN din aceste aparate. Suspecții au fost pusi sub acuzare imediat, iar Mureșan, Ochersvili, Iancu, Olariu (Moise – n.r.) și Drăgoi au fost aduși în fața instanței (…) Georgiana Mureșan, Nicolae Drăgoi și Moise Olariu au rămas în custodia polițiștilor, deoarece agenții Biroului de Imigrație cred că aceștia au ajuns ilegal în Statele Unite”, se arată pe jurnalul.ro”,  se mai dezvăluia despre Moise Olariu.

Finul Anamariei Prodan a fost reţinut de FBI: "Am plătit pentru toate greşelile"

E clar că finul Anamariei Prodan a fost reţinut de FBI. “Moise Olariu a fost „celebru” şi în presa vremii din Las Vegas, care a relatat despre acţiunea FBI în care era unul dintre suspecţii cazului de jefuire a bancomatelor şi cazinourilor cu carduri furate”, a mai scris debanat.ro, care a găzduit şi o declaraţie a acestuia: “Nu mă ascund de trecutul meu, am plătit pentru toate greşelile din perioada respectivă, când am fost urmărit şi reţinut de FBI. Acum sunt un om curat şi preocupat de afacerile mele din Germania”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si