Gabriela Firea a spus ca transformarea acestei artere in cale pietonala este un proiect pilot pentru perioada Pastelui, dar ar putea fi mentinut daca va fi considerat o masura buna.

"Proiectul este pilot pentru sarbatorile pascale, dar daca se va considera ca este unul reusit, dorinta noastra este ca in fiecare weekend, pe tot parcursul anului, in special când este vreme buna, deci sa spunem pâna la finalul lunii septembrie, de vineri dupa-amiaza, spre seara ;i pâna duminica seara, aceasta zona de la Guvern pâna la Ateneu sa fie una pietonala", a declarat Gabriela Firea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Aceasta a adaugat ca inainte de implementarea acestei masuri Calea Victoriei trebuie curatata.

Decizia de a transforma Calea Victoriei in artera pietonala, de Paste, a fost anuntata la inceputul acestei luni de catre primarul Capitalei, care preciza ca in acesta zona vor avea loc spectacole. De asemenea, Firea a anuntat ca centrul Bucurestului va fi decorat, de Paste, cu 1.300 de beculete, iluminatul festiv costând aproximativ 175.000

de euro. Ea a explicat ca in ultimele luni s-au economisit mai multe milioane de euro din contracte, astfel ca poate fi alocata" o suma mica pentru ca Bucurestiul sa fie ornat frumos de Paste".
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si