"Public, nu sunt de acord sa inceapa o disidenta informala in partid care nu ar face decat sa macine partidul in interior. Ar duce la divizare. Unii cu Dragnea, unii cu Firea si altii care nu stiu ce sa face. Nu e normal sa ajungem ca intr-o formatiune condusa dictatorial sa nu poti spune nimic. Nu voi face un gest care sa atace unitatea partidului.

Daca spui ceva, ti se inchide gura, se spune ca vrei sa cada Guvernul. Nu-mi plac sobolanismele. Am avut suficient parte de ele. Pe fata spuneau unii ca totul e bine, in spate era sobolaneala", a declarat Firea.

De asemenea, vicepresedintele PSD a subliniat faptul ca ea nu a avut nicio legatura cu discutiile referitoare la amnistie si gratiere, care ar fi fost abordate de Dragnea intr-o intalnire restransa cu persoanele apropiate din partid.   

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

O acuzatie diabolica, transmisa dupa CEx, catre interiorul si exteriorul tarii: ca primarul general nu are de fapt vreo problema, ca e totul roz in Bucuresti, dar ca

e un fel de purtator de cuvant al celor care se opun gratierii si amnistiei. Aceasta acuzatie e din sfera SF. Noi nu am discutat in CEx de amnistie si gratiere. Acest lucru a fost discutat de Dragnea doar cu cativa apropiati. Nu sunt impotriva unei legi sau unui subiect sensibil, dar ceea ce eu cer e ca totul sa fie in deplina legalitate, sa nu compromitem Romania, partidul si partidul sa nu treaca rusinos in istorie“, a mai afirmat Gabriela Firea.

Sursa: adevarul.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si