Primarul general al Capitalei, mesaj: „Forţa este în FIREA oamenilor!”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat, joi seară, un mesaj electoral pe Facebook: ”Forţa este în FIREA oamenilor!”. Gabriela Firea şi-a prezentat sloganul pentru alegeri, acesta fiind un acronim al numelui său: ”FIREA - Forţa. Iubire. Realitate. Eficienţă. Adevăr - oamenilor”.

Author: Georgiana Balaban joi 23 iulie 2020 , 21:45

firea mesaj pe facebook
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gabriela Firea a postat, joi seară, un mesaj pe Facebook, sub forma unei fotografii care conţine sloganul său electoral ”FIREA Oamenilor”.

”Forţa este în FIREA oamenilor”, a scris primarul general.

Anterior, Firea şi-a prezentat sloganul pentru alegerile locale din acest an, find vorba despre un acronim al numei său – ”FIREA- Forţa. Iubire. Realitate. Eficienţă. Adevăr- oamenilor”.

Primarul general al Capitalei, mesaj: „Forţa este în FIREA oamenilor!”

”În aceste zile se fac şi se desfac alianţe politice electorale. De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni şi negociază. Diverse: posturi, calendare de alegeri, strategii. Este uitat esenţialul! Esenţialul îl reprezintă OAMENII.

Viaţa lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele şi îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce aşteaptă. Ce iubesc, ce nu. De aceea, le răspund aici şi definitiv tuturor celor care mă întreabă: dumneavoastră cu cine va aliaţi, că să câştigaţi? Mă aliez DOAR CU OAMENII! Este singură legătură care contează! Singură care merită orice efort, orice sacrificiu”, a scris Firea pe Facebook.

firea mesaj pe facebook

Citeste si: VIDEO- Florin Salam, declarații în exclusivitate pentru Știrile Kanal D: Care este, de fapt, legătura sa cu clanul Duduianu

Citeste si: Avioane militare rusești deasupra Mării Negre. Două MiG-uri românești au intervenit

Citeste si: VIDEO- Klaus Iohannis, anunț important despre România. Ce trebuie făcut în acest moment

30 de ani alături de Firea

Aceasta susţine că, de 30 de ani, este alături de oameni.

”Important este să vrei şi să poţi să faci, pentru oameni, nu în avantajul tău. Pot şi vreau să fac în continuare cât mai multe pentru oameni. Partenerii mei sunt bucureştenii, nu politicienii de conjunctură.(...) Repet, îmi doresc o singură alianţa, că şi până acum. Nu umblu după alianţe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor. Pe cei care gândesc la fel îi aştept lângă mine. Să fim împreună Alianţa: FIREA pentru OAMENI! FIREA OAMENILOR”, a mai scris Firea.

Citeste si: Avertismentul experților. De ce nu trebuie să purtăm masca de protecție pe bărbie sau pe gât


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si