"(...) se omoară economia şi cei care ne tot sperie şi ne arată pisica nici măcar nu vin cu argumente ştiinţifice", afirmă Firea.

"Nu se doreşte să se cunoască adevărul, nu se doreşte ca românii să fie informaţi, probabil se consideră că trebuie să stăm cu teama, cu frică, anxietate socială, se pierd locuri de muncă, se omoară economia şi cei care ne tot sperie şi ne arată pisica nici măcar nu vin cu argumente ştiinţifice.

Citeste si: Orban: Obiectivul meu este ca în maxim 5 ani România să depăşească PIB pe cap de locuitor mediu la nivel european

În momentul în care doreşti să prelungeşti starea de alertă, acum suntem ameninţaţi că dacă nu aprobă Parlamentul starea de alertă se va da starea de urgenţă, înţeleg, o să stăm toţi ascunşi în case până murim toţi de foame, nu de pandemie şi atunci probabil că vom fi lăsaţi să ieşim din casă măcar să ne îngropăm unii pe alţii”, a declarat Gabriela Firea, joi, la înainte de a intra în şedinţa conducerii colective interimare a PSD. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Ministrul Sănătăţii: La următoarea relaxare poate ne gândim şi la...

Ea a transmis că ministrul Sănătăţii va da socoteală pentru zădărnicirea combaterii bolilor deoarece a negat utilitatea testărilor. 

"Câtă vreme şi Italia şi Spania, care au avut un număr mult mai mare de contaminări şi îmbolnăviri, au început relaxarea economiei, au repornit motoarele industriei, deja pleacă în concedii italienii în Grecia, nouă ni se spune unde să mergem pe banii noştri în ce concediu, aşa ceva este caz unic în Europa şi în lume.

Nu se poate, viaţa privată a oamenilor să fie condusă de un Guvern. Guvernul azi e, mâine nu e. Şi oricum va da socoteală.

Citeste si: Avocatul Poporului demareaza monitorizarea spitalelor "impotriva torturii si a tratamentelor inumane"

Ministrul Sănătăţii va da socoteală pentru că pur şi simplu a zădărnicit combaterea bolilor prin faptul că a negat utilitatea testărilor, utilitate care a fost dovedită în întreaga Europă şi în lume”, a mai afirmat primarul Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si