Firea propune ca PSD Bucureşti să-l susţină pe Ciolacu pentru preşedinţia partidului (VIDEO)

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, propune ca filiala să îl susţină pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte al PSD şi solicită transmiterea către conducerea interimară a unei solicitări privind organziarea unui Congres extraordinar al PSD în data de 29 februarie.

Author: M.A. duminică 09 februarie 2020 , 16:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

UPDATE: Ciolacu: Săptămâna viitoare anunţ dacă voi candida la şefia PSD. Am un defect: nu sunt mincinos. Acum am aflat de propunerea Gabrielei Firea privind susţinerea mea

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat duminică, la Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti, că săptămâna viitoare va anunţa „cu certitudine” dacă va candida sau nu pentru cea mai înaltă funcţie în partid. Ciolacu spune că este „onorat” de susţinerea pe care Gabriela Firea a anunţat-o pentru candidatura sa şi mărturiseşte că fără sprijinul PSD Bucureşti nu ar fi candidat pentru nicio funcţie în partid.

„Am un defect: nu sunt mincinos. Am aflat de propunerea pe care a făcut-o doamna Firea acum câteva minute, în birou, este o propunere care mă onorează şi mă obligă.

Înainte de toate, vreau luni, când ne reunim toţi colegii din ţară, să avem o discuţie serioasă în ceea ce priveşte viitoarea strategie a PSD, să închidem discuţiile în ceea ce priveşte modificările la statutul PSD şi, nu în ultimul rând, să decidem data Congresului. Nu aş fi candidat fără susţinerea celei mai mari şi mai puternice organizaţii a PSD la nicio funcţie. Era exclusă o candidatură a mea la orice funcţie la Congres dacă nu aş fi avut susţinerea dumneavoastră” le-a spus Marcel Ciolacu social-democraţilor care participă, duminică după amiază, la Conferinţa Extraordinară a PSD Bucureşti.

Acesta a spus că „încearcă” să înveţe din „istoria recentă a partidului”.

„Nu vreau să fac aceleaşi greşeli pe care le-au făcut alţii. Preşedintele PSD nu trebuie să vină în această funcţie doar în virtutea că are cea mai înaltă funcţie în statul român. Preşedintele PSD trebuie să fie ales de dumneavoastră la Congres pentru că poate demonstra şi poate arăta anumite victorii” a spus Ciolacu.

El a precizat că săptămâna viitoare va anunţa „cu certitudine” dacă va candida la cea mai înaltă funcţie în PSD.

„Vreau să găsim formula de echipă cea mai bună astfel încât. anul acesta PSD nu să intre în turul 2, PSD să câştige alegerile”  a mai afirmat liderul interimar al PSD.

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a propus ca filiala să îl susţină pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte al PSD şi solicită transmiterea către conducerea interimară a unei solicitări privind organziarea unui Congres extraordinar al PSD în data de 29 februarie. La rândul său, Ciolacu le-a transmis membrilor de partid că trebuie să o susţină pe Firea pentru un nou mandat la Primărie.

La rândul său, Ciolacu le-a transmis membrilor de partid că trebuie să o susţină pe Firea pentru un nou mandat la Primărie.

„Cred că PSD are nevoie de un lider care să pună împreună cu noi osul la treabă, care să ne unească şi nu să ne dezbi9ne, care să stea puţin în concediu şi în week-end şi să fie alături de noi şi alături de oameni” a afirmat FIea duminică după aiază, la Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti.

Firea a propus susţinerea lui Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte al PSD

La rândul său, Marcel Ciolacu le-a transmis social-democraţilor că trebuie să o susţină pe Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei „cu întreaga energie şi pricepere”.

„Avem nevoie de luptători adevăraţi, de oameni care nu dau înapoi, de oameni care nu renunţă, pentru asta o susţin pe Gabi Firea şi pe toţi primarii noştri de sectoare. Dacă vom câştiga alegerile în Capitală, atunci vom câştiga alegerile în România. Avem nevie de oameni cu experienţă, care au trecut proba de foc a votului direct” a spus Ciolacu 

Citeste si: Avertizare MAE- Marea Britanie, afectată de furtuna Ciara/ Tarom a anulat două zboruri spre şi de la Londra

„Pentru câteva luni, cu toţii putem lăsa în spate vechile probleme. Toţi adversarii noştri sunt în afara PSD”, a declarat liderul intermar al PSD.

El a azuat „atacuri furibunde” din partea PNL la adresa Gabrielei Firea, spunând că liberalii se tem că aceasta ar putea câştiga un nou mandat.

Citeste si: Irina Tănase, viitoarea soție a lui Liviu Dragnea, a suferit o intervenție chirurgicală extrem de riscantă

„Astăzi toate pârghiile de putere pe care le deţin, toate gurile de tun pe care le au în media, toate resursele lor sunt îndreptate Gabrielei Firea. Asta arată cât de mult se tem de ea. Dacă nu le-ar fi păsat, nu ar fi cheltuit sume uriaşe pentru campania împotriva ei, au dus această luptă atât de departe încât nu mai realizează că lovesc direct în bucureşteni, adică cei cărora le cer votul” a spus Ciolacu. 

Citeste si: Legea pensiilor. Ludovic Orban anunță modificarea programului de guvernare

„Am înţeles că există bănuieli că nici avaria de ieri de la CET Sud nu ar fi fost o avarie nevinovată, sper ca autorităţile să facă lumină” a afirmat Marcel Ciolacu.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si