Intr-o emisiune inregistrata si difuzata luni seara la un post de televiziune, Firea a sustinut ca este monitorizata tot timpul: "Am inteles ca suntem ascultati si acasa".

De asemenea, edilul a povestit ca a mers in pelerinaj la Ierusalim, pentru a se ruga, dar ca ea crede ca a fost urmarita si acolo. Motivul este, sustine Firea, faptul ca a "deranjat anumite interese de zeci de milioane de euro", in urma rezilierii unor contracte cu Primaria Capitalei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Sa stii ca in cadrul intim, personal, privat, si la birou esti in permanenta inregistrat, filmat... In afara de institutiile statului, sunt alte posibile urmariri din partea unor entitati private.

N-am niciun fel de protectie, am primit astfel de semnale ca n-ar fi bine sa continue aceasta stare, pentru ca miza este de zeci de milioane de euro. Si sunt persoane in stare sa faca absolut orice- si cand spun absolut orice, absolut orice-, nu doar denigrare pe anumite site-uri.

Am avut sentimentul ca vorbesc cu persoane care sunt cablate, ma gandeam pe ce se irosesc unii. Am avut sentimentul ca au tehnica", a mai spus Gabriela Firea, potrivit Ziare.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si