Firma Anamariei Prodan este somata de Fisc sa-si plateasca datoriile! In afacerea imobiliara este implicat si Laurentiu Reghecampf!

Din octombrie 2017, firma Anamariei Prodan este somata de Fisc sa-si plateasca datoriile. Ea este asociata cu sotul ei, Laurentiu Reghecampf.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan vineri 18 mai 2018 , 20:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De acum o jumatate de an, firma Anamariei Prodan este somata de Fisc sa-si plateasca datoriile. Este vorba despre „Reghe Building SRL” care, pe 11 octombrie 2017, a primit de la Administratia Sector 2 a Finantelor Publice-Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, un anunt colectiv.

Firma Anamariei Prodan este somata de Fisc sa-si plateasca datoriile. Societatea activeaza in domeniul imobliar 

„In temeiul in temeiul art. 47 alin. (4) si (5) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunicam ca au fost emise acte administrative fiscale pentru urmatorii contribuabili”,  se arata in documentul in care se afla si numele firmei „Reghe Building SRL”.

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Firma Anamariei Prodan este somata de Fisc sa-si plateasca datoriile. Sotii Reghecampf sunt asociati

De cateva luni, firma Anamariei Prodan este somata de Fisc sa-si plateasca datoriile.  „Firma Reghe Building SRL, indicată în documentul de plată dinspre Pandurii către Anamaria Reghecampf, îi are drept asociaţi pe soţii Reghecampf. Domeniul principal de activitate este “Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”, a scris gsp.ro despre firma. Conform datelor de la Registrul Comertului, datoriile firmei, la finalul lui 2016, erau de aproximativ 1,3 milioane de lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si