Firma de constructii a lui Vasile Turcu mergea atat de rau incat de la castiguri de milioane de euro obtinea in ultimul timp doar profituri derizorii! Compania afaceristului ajunsese sa piarda procese si cu "Oficiul National pentru Cultul Eroilor"

Firma de constructii a lui Vasile Turcu este in cadere libera de mai multi ani.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Petru Luca joi 02 martie 2017 , 21:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vasile Turcu, fostul actionar de la Dinamo, se afla internat in continuare in stare critica la Spitalul Floreasca, dupa ce a incercat sa se sinucida in propria casa. S-a speculat ca un posibil motiv al tentativei de sinucidere ar fi fost dificultatile financiare pe care le-a infruntat Turcu in ultima perioada, WOWbiz.ro

dezvaluind ca acesta a fost nevoit sa-si vanda o parte din ceasurile sale de lux pentru a avea lichiditati. Turcu a avut probleme majore in afaceri in ultimii ani, averea sa scazand dramatic.
Daca in 2010 era cotat cu o avere de 135 de milioane de euro, in Top 300 Capital, in 2013 acesta mai avea doar 30 de milioane de euro, ceea ce inseamna ca Turcu a pierdut 105 milioane de euro in trei ani! Principala sa afacere, o companie ce activeaza in domeniul constructiilor, care a avut 45 de contracte cu statul, de la Primaria Capitalei pana la ministerul Culturii, printre care si renovarea Arcului de Triumf, a avut rezultate financiare din ce in ce mai slabe. Astfel, firma a avut un profit de 110.000
de euro in 2012, 85.000 de euro in 2013, 42.000 de euro in 2014, pentru ca in 2015 sa se inregistreze un minim de 15.000 de euro.
Mai mult, compania lui Turcu este implicata in mai multe procese, fiind data in judecata de institutii la care are datorii. De exemplu, pe 16 decembrie 2016, Judecatoria Sectorului 3 a admis ca Oficiul National pentru Cultul Eroilor sa execute silit firma lui Turcu, decizia fiind definitiva!  

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si