Firma lui Moise Guran a fost data in judecata pentru ca nu a platit taxa de parcare in Timisoara! Penalizarile sunt de 750 de lei!

Firma analistului economic a fost chemata in instanta si pentru alte datorii, in valoare de aproape 65.000 de euro.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Mihai Dragan luni 20 martie 2017 , 00:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Lucrurile merg din ce in ce mai prost pentru Moise Guran, celebrul realizator de emisiuni cu profil economic. Dupa ce, anul trecut, s-a retras din lumea televiziunii pentru a se dedica unui proiect online, iar recent aplicatia sa a trimis o alerta falsa de cutremur, Guran trebuie sa faca fata si unor probleme in justitie.

Firma acestuia a fost data in judecata de o alta firma, pentru neplata unor datorii in valoare de aproximatiiv 65.000 de euro, decizia judecatorilor fiind ca societatea lui Guran sa plateasca suma respectiva. Acum cateva zile, firma lui Guran a fost implicata intr-un alt proces.

SC Drumuri Municipale Timisoara, o firma subordonata Consiliului Local Timisoara, a chemat societatea lui Guran in instanta, din cauza unor taxe de parcare neachitate. „Este vorba de taxe de penalizare pentru neplata parcării în municipiul Timişoara. Sunt taxe de penalizare în valoare de 750 de lei, la care se adaugă cheltuieli de judecată de 57, 50 lei”, a scris bugetul.ro. “In Timisoara, din anul 1998 functioneaza urmatorul sistem: pentru orice stationare pe domeniul public, trebuie sa achiti o taxa. In situatia in care stationezi fara sa achiti acea taxa, se aplica o taxa de penalizare. Suntem o societate a Consiliului Local Timişoara, nu suntem una privata”, a declarat un reprezentant al Departamentului Juridic din cadrul companiei respective.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si