Moise Guran, celebrul realizator tv, are o firma care produce emisiunile cu profil economic pe care le prezinta la radio si tv. Cand a plecat de la TVR la Digi, in toamna lui 2015, Guran dezvaluia ca in firma sa lucreaza 13 oameni si ca, in 2014, aceasta a avut un profit de 1.054.507 lei, la o cifra de afaceri de aproximativ 2,7 milioane de lei. Conform datelor recente de la Registrul Comertului, firma lui Guran a mers mai prost in 2015, in comparatie cu 2014.

Profitul a fost de doar 723.345 lei, mai mic cu aproape 30% fata de cel stabilit cu un an inainte, iar cifra de afaceri a fost de 2,29 milioane de lei.
Cand a semnat cu noul post tv, Guran, care este unic actionar al firmei, anunta termenii intelegerii: Digi pune la dispozitie infrastructura si nu plateste nimic altceva pentru Biziday, incaseaza insa un procent din parteneriatele incheiate pentru Clubul celor care muncesc in Romania si vinde jumatate din publicitatea de pe emisiunea Biziday. Cealalta jumatate o vindem noi, pentru a ne putea plati salariile si celelalte costuri de productie”.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si