Investiitile firmelor turcesti la noi in tara cresc de la an la an. Si odata cu ele si numarul locurilor de munca. "Romania pentru este ca a doua casa, de aceea noi spunem: Noi suntem romani!", a spus Tamer Atalay.

"Suntem 7.000 de societati, 40.000 de muncitori, la 20 de ani de la  Revolutie, iar contributia firmelor turcesti este de 6 miliarde de euro pe an", a declarat si Nazmi Dogan.

Este recunoscuta performanta remarcabila a Turciei la capitolul investitiior in Romania pe anul 2015. Din acest acest motiv a fost organizata si o gala de exceptie unde au fost premiate firmele cu rezultate competitive.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Cifrele de afaceri ale primelor societati se ridica la 2 miliarde de euro iar profitul net al acestora se ridica la un million de euro. Avem 3.000 de companii active in diferite  sectoare ael economiei.", explica si Hamdi Yilmaz.

Bunele relatii dintre Romania si Turcia sunt garantul unor viitoare investitii de succes.

"Anul acesta vor continua sa bvina investitori seriosi in Romania, iar actualii investitori  care se afla deja pe teritoriul Romaniei  isi vor extinde investitiile", declara si Osman Koray, ambasadorul Turciei la Bucuresti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si