Au trecut patru ani si patru luni de masacrul de la Perla. Gheorghe Vladan cel care si a ucis sotia, dar si pe una dintre colegele acesteia, o casierita, a fost condamnat definitiv la inchisoare pe viata. Mai mult, trebuie sa plateaca si daune de 300.000 de lei. Abia zilele trecute instanta a hotarat cum sa fie despagubite rudele femeii ucise, pentru ca atat Bogdan Vladan, cat si victimele ranite au renuntat la orice pretentiui materiale.

Asa ca, averea lui Gheorghe Vladan urmeaza sa fie impartita intre sotul casierei ucise si fiul sau Bogdan, ca nostenitor.

In total s-ar strange aproape 300.000 de lei. Insa mai exista o problema. Fiul lui Vladan, ramas unic mostenitor, nu vrea sa dea nimic din ceea ce i-au lasat parintii.

„Sunt tarat intr-un proces fara voia mea. Bunurile parintilor mei, logic si moral si cum vreti voi, sunt bunurile mele”, a declarat Bogdan Vladan.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Drept urmare, Bogdan n-a trecut pe la procesul deschis de Cornel Bendre, sotul casierei ucise, pentru a obtine partajarea bunurilor.

Chiar daca nicio suma de bani n-ar fi suficienta pentru a-i alina durerea, Cornel Bendre spune ca va duce batalia pentru bani pana la capat, nu pentru el, ci pentru fetita lui care a ramas fara mama.

De cealalta parte, nici Bogdan nu se lasa. Spune ca si el a fost greu lovit- a pierdut in masacrul din coafor omul pe care l-a iubit cel mai mult pe lume: mama lui.

Ramane de vazut care va fi deciza definitiva a instantei, intrucat hotararea de partajare a bunurilor poate fi atacata de oricare dintre parti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si