Fiul criminalului de la Perla s-a deghizat în călău! Tatăl lui Bogdan Vlădan e condamnat pe viaţă după ce şi-a împuşcat soţia în coafor!

Amicii lui Bogdan Vlădan au văzut că fiul criminalului de la Perla s-a deghizat în călău.

Author: Matei Vaihan joi 29 august 2019 , 09:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că fiul criminalului de la Perla s-a deghizat în călău. Pe 5 martie 2012, poliţistul Gheorghe Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia, angajată a coaforului de la Perla, dar şi pe casiera salonului, rănind alte şase persoane. Vlădan, care încercase să-şi convingă consoarta să nu divorţeze, a fost condamnat apoi la închisoare pe viaţă. Familiile victimelor lui Vlădan i-au cerut acestuia daune materiale, el fiind obligat să dea peste 300.000 de lei despăgubiri soţului şi fiicei casierei.

Citeste si: VIDEO| Soţia lui Gheorghe Dincă, audiată la DIICOT

Fiul criminalului de la Perla s-a deghizat în călău. Bogdan a practicat judo

Soţii Vlădan au un fiu, Bogdan, care a trebuit să facă faţă de unul singur acestei tragedii din familie. După crimă, pentru a pune la adăpost averea familiei, Bogdan Vlădan i-a cerut tatălui său în instanţă despăgubiri de 500.000 de euro pentru că l-a lăsat fără mamă. La un moment dat, Bogdan a practicat judo, apoi s-a angajat într-un local, unde a fost barman. ( vezi ce descoperire şocantă s-a făcut în casa lui Gheorghe Dincă)

Fiul criminalului de la Perla s-a deghizat în călău: "Trebuie să înveţi din greşelile care te-au pus la pământ” 

S-a aflat că fiul criminalului de la Perla s-a deghizat în călău. Recent, Bogdan a postat o fotografie macabră, ţinând cont de tragedie, fiind îmbrăcat în călău, cu o sabie în mână. „Pentru a deveni maestru trebuie să înveţi din greşelile care te-au pus la pământ”, a scris Bogdan.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si