Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, este citat miercuri începând cu ora 9.00 la Tribunalul Bucureşti, unde judecătorii îl vor audia în dosarul Tel Drum, cel în care sunt judecaţi directorii firmei de construcţii din Teleorman.

Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare într-un dosar separat privind activitatea Tel Drum, dar rechizitoriul nu a fost încă finalizat, informează Adevarul.

Citeste si: Liviu Dragnea, probleme grave de sănătate: "Are dureri groaznice"

Care sunt acuzațiile din dosarul Tel Drum

Este vorba despre dosarul în care Petre Pitiş, director general al Tel Drum, Nedea Florea, director adjunct, şi Mircea Vişan, angajat al firmei, sunt judecaţi pe fond după ce procurorii DNA i-au deferit justiţiei pentru obţinere pe nedrept de fonduri europene.

Citeste si: Hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar e ruinat de pandemia de coronavirus! Complexul este închis de 5 luni și e scos din circuitul turistic! EXCLUSIV

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

În rechizitoriu, procurorii DNA reţin că Tel Drum şi reprezentanţii societăţii au obţinut ilegal o rambursare de 1 milion de euro.

Liviu Dragnea, vizat de un dosar separat

Liviu Dragnea e acuzat în Dosarul Tel Drum de abuz in serviciu (2-7 ani), grup infractional organizat (1-5 ani) şi fraude cu fonduri europene (2 la 7 ani), infracţiuni pe care le-ar fi comis în perioada în care era şeful Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, adică în perioada 2000-2012.

Citeste si: Sărbătoare mare azi. Tradiții și obiceiuri de Sfânta Ana. Ce e bine să faci în această zi

Faptele de care e acuzat Dragnea sunt la un pas de prescriere. Singura situaţie în care faptele lui Dragnea ar fi departe de prescriere, e aceea în care procurorii DNA ar dovedi că el s-a implicat în grupul infracţional al Tel Drum şi după ce nu a mai deţinut funcţia de preşedinte al CJ Teleorman.

Citeste si: Dramaturgul Ronald Harwood, premiat cu Oscar pentru scenariul „The Pianist”, a murit

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si