Liviu Dragnea, probleme grave de sănătate: "Are dureri groaznice"

Codrin Ștefănescu a făcut un anunț pe Facebook în care vorbește despre starea de sănătate a fostului președinte al partidului PSD.

Author: Catalina Popa marți 08 septembrie 2020 , 08:43

 Liviu Dragnea, probleme grave de sănătate
Liviu Dragnea, probleme grave de sănătate
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fostul secretar general al PSD afirmă că Liviu Dragnea este pedepsit pentru interviul acordat presei în luna iulie şi nu este lăsat să se opereze la coloană, deşi are dureri groaznice, potrivit rtv.net.

Citeste si: VIDEO- Nu toți elevii vor merge la școală din 14 septembrie. Harta zonelor în care cursurile se vor ține altfel

„Anunț pentru membrii, simpatizanții și sustinātorii PSD! Astāzi am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului. Pe care și l-ar dori putrezit in închisoare și niciodatā liber. Liviu mi-a spus cā este pedepsit dupā interviul dat in presā! Singurul caz dupā Revoluția din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncā, îl țin forțat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri in media! Deși sunt cereri imense in acest sens! Chiar și dreptul sāu la sānātate este refuzat, amânat, tergiversat.

Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: Victorie fantastică a României în Austria. Naționala antrenată de Rădoi, pe primul loc în grupa din Liga Națiunilor

Liviu Dragnea, pedepsit în închisoare

 Liviu Dragnea, probleme grave de sănătate
Liviu Dragnea, probleme grave de sănătate

Trebuie sā se opereze la coloanā, are dureri imense și asteaptā sā i se permitā asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlā! Dar ceea ce i se intâmplā este inadmisibil! Sistemul este înfricoșat de el, știm asta! Dar unui patriot nu trebuie sā i se încalce toate drepturile, doar pentru cā PSD și opinia publicā tac complice! Sunt mulți oameni curajoși care vor lua poziție in sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut sā vā informez ca sā știți situația realā! Sunt sigur cā avocații sāi vor prezenta situația asta intr-o conferintā de presā in zilele urmātoare. Fiți alāturi de el! Are nevoie, deși nu o cere!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.
Liviu Dragnea a acordat la începutul lunii iulie un interviu pentru Realitatea Plus, în care a acuzat mai mulţi membri PSD că au trădat lupta împotriva „statului paralel”.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si