Fiul lui Gabi Luncă și a lui Ion Onoriu candidează la alegerile prezdențiale! Emanuel Onoriu duce mai departe ”profeția” făcută pentru tatăl său

Fiul interpretei Gabi Luncă și al acordeonistului Ion Onoriu, vrea să candideze la alegerile prezidențiale care vor avea loc în luna noiembrie a acestui an.

Author: Radu Constantin joi 29 august 2019 , 09:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pastorul Emanuel Onoriu, fiul lui Gabi Luncă și a lui Ion Onoriu, vrea să devină Peședintele României. Președinte al Partidului Uniunea Națională Creștină a Romilor din România, Emanuel Onoriu se află în prezent la etapa de strângere de semnături pentru înscrierea în cursa electorală.

El face apel pe conturile de socializare dar și pe la prieteni și cunoscuți pentru a face rost de semnăturile care să-i permită să devină candidat.

Citeste si: Gabi Lunca si-a facut partid politic! Interpreta de muzica lautareasca a inregistrat Uniunea Nationala Crestina a Romilor din Romania

Emanuel Onoriu nu este la prima încercare politică. În 2016, el a candidat la un post pentru Camera Deputaților pentru colegiul D1 București, din partea Partidului România Mare. Emanuel Onoriu are 48 de ani, este căsătorit, are 6 copii, este absolvent al Institutului Teologic Penticostal și are un master ăn Teologie Baptistă la Universitatea din București.

Ion Onoriu a fost președinte al Partidei Romilor

Pasiunea pentru politică a moștenit-o de la tatăl său, celebrul Ion Onoriu, președinte al Uniunii Democratice a Romilor din România, formațiune devenită ulterior Partida Romilor Pro-Europa. Acesta a povestit în cartea sa biografică despre ”o profeție” care i-a fost făcută în 1989, acela că va deveni ”un mare președinte de țară”. Ion Onoriu i-a cunoscut personal atât pe Nicolae Ceaușescu cât și pe Ion Iliescu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si