Realizatorul de televiziune Victor Ciutacu a luat masa, intr-o seara, la acelasi restaurant cu Gabriel, fiul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea. Deranjat ca Oprea Jr nu a salutat, Ciutacu a postat un text ironic la adresa acestuia si a tatalui sau.

„Dom’ general Oprea, stiu ca va tin astia ocupat cu dosarul Gigina, da’, cand aveti olecuta de timp liber, poate-l invatati pe fiu sa salute lumea cand intra-n local.

Macar pe doamnele care-l mangaiau pe cap cand era mic si credea ca la toti copiii iese Mos Craciun din piscina...P.S. N-as vrea sa cred pe nedrept ca neam-prostia e ereditara”, a scris Ciutacu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Tatal lui Oprea Jr este cercetat pentru abuz in serviciu in dosarul privind folosirea nelegala a coloanei oficiale, cauza deschisa dupa moartea politistului Bogdan Gigina, de la Brigada Rutiera a Capitalei. In 11 mai 2016, Oprea a fost trimis in judecata de DNA in dosarul masinii de lux cumparate de catre Departamentul de Informatii si Protectie Interna (DIPI) pentru protectia demnitarilor si folosita de Oprea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si