Fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy la un hotel de 5 stele de pe Costa del Sol! Doar cazarea îl costă peste 500 de euro pe noapte!

Amicii au văzut că fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy.

Radu Constantin, miercuri 17 iulie 2019 , 08:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy. După ce a fost părăsit de Daniela Crudu, fiul fostului ministru de Interne s-a implicat, acum aproape două luni, într-o relaţie sentimentală cu o brunetă apetisantă, Davida. (vezi motivul pentru care fiul lui Oprea a donat sânge)

Fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy: “Te iubesc, sufletul meu pereche!"

Chiar dacă Gabriel este de puţin timp cu Davida, acesta a făcut un anunţ cu care a surprins pe toată lumea: “Nu credeam că lucrurile se puteau încheia astfel. Sunt mândru să spun că acum am propria mea familie”. “Te iubesc, sufletul meu pereche! Astăzi, mâine şi pentru totdeauna! Tu eşti familia mea”, a replicat iubita lui Oprea Jr. 

Fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy. Au plecat în prima vacanţă de când sunt împreună 

Nu mai e un secret că fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy. Zilele trecute, Oprea Jr şi Davida au plecat în prima vacanţă împreună, în staţiunea spaniol Estepona, de pe Costa del Sol. Ei s-au cazat la un hotel de 5 stele, acolo unde cea mai ieftină cameră dublă costă 500 de euro pe noapte.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si