La mijlocul acestei saptamani, Gabriel Oprea si fiul sau, Gabriel Jr, au fost chemati la DNA, acolo unde au fost audiati in dosarul in care fostul ministru de interne este acuzat de uciderea din culpa a lui Bogdan Gigina, motociclistul aflat in coloana sa oficiala si care a murit dupa ce a cazut intr-o groapa din carosabil, in octombrie 2015. Surse judicare au dezvaluit, pentru news.ro, ca DNA a pus sechestru pe o parte din averea lui Oprea si a fiului acestuia.

Gabriel Oprea este cercetat pentru ucidere din culpa, dar si pentru abuz in serviciu
Gabriel Oprea este cercetat pentru ucidere din culpa, dar si pentru abuz in serviciu
In acest context, un cunoscut l-a abordat pe Oprea Jr pe un site de socializare. „Sper sa putrezeasca in puscarie”, i-a transmis acesta fiului lui Oprea, referindu-se la fostul politician. „Daca crezi ca e asa usor...nu are cum. Iar ma jignesti, vezi”, a replicat Gabriel Jr. „Ba sper sa da, asta e si ideea”, a continuat respectivul, moment in care fiul fostului ministru de interne a trecut la o ameninare directa: „Iti zic atata, Bucurestiul e mic, ai grija”.
Acesta este dialogul la finalul caruia Oprea Jr isi ameninta interlocutorul
Acesta este dialogul la finalul caruia Oprea Jr isi ameninta interlocutorul

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si