Fiul lui Ion Ţiriac a absolvit Universitatea din Chicago! Vezi câţi bani a cheltuit miliardarul pe studiile de ştiinţe politice ale lui Karim!

Zilele trecute, fiul lui Ion Ţiriac a absolvit Universitatea din Chicago.

Author: Matei Vaihan marți 18 iunie 2019 , 08:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Recent, fiul lui Ion Ţiriac a absolvit Universitatea din Chicago. Miliardarul are doi copii, pe Karim şi Ioana, cu Sophie Ayad, o jurnalistă de origine egipteană. Dacă Ioana studiază, din toamna trecută, jurnalismul la Miami, Karim tocmai a absolvit Facultatea de ştiinţe politice a Universităţii din Chicago. ( vezi ce gest obscen a făcut fiica lui Ion Ţiriac la restaurant)

Citeste si: Fiica lui Ion Ţiriac are iubit! Uite cum o îmbrăţişează pe Ioana la plajă! FOTO

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Prima reacție a Mishei, după ce s-a aflat că a fost înșelată de Connect-R în timpul mariajului. A luat o decizie la care nimeni nu se aștepta- wowbiz.ro

Citeste si: Așa arată casa natală a lui Ion Țiriac! Miliardarul de 80 de ani și-a trăit copilăria și adolescența pe o stradă liniștită din Brașov! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Ion Ţiriac a fost invitat de preşedintele SUA la un grătar în casa acestuia: “Puneam nişte cârnaţi la fript şi jucam fotbal american”

Fiul lui Ion Ţiriac a absolvit Universitatea din Chicago: "Karim este un lider adevărat" 

La eveniment au participat părinţii săi, dar şi Ioana. „Sunt foarte apropiată de fiul meu, și asta e și pentru că eram foarte tânără când l-am născut. Comunicăm în permanență și îl iubesc din toată inima. E o fire independentă și un adevărat luptător. Fără nicio îndoială, Karim este un lider adevărat, care seamănă cel mai mult cu tatăl lui”, spunea Sophie Ayad într-un interviu.

Fiul lui Ion Ţiriac a absolvit Universitatea din Chicago. Facultatea a costat peste 300.000 de dolari

Nu mai e un secret că fiul lui Ion Ţiriac a absolvit Universitatea din Chicago. Karim a studiat 4 ani la această instituţie. Pe site-ul oficiale al acesteia, taxele şcolare sunt de aproximativ 50.000 de dolari pe an, la care se mai adaugă alţi 30.000 de dolari pentru diverse cheltuieli. Astfel, Ţiriac a cheltuit câte 80.000 de dolari pe an, iar în total a achitat aproximativ 320.000 de dolari pentru studiile lui Karim.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si